Szórakoztató ismerkedős programok


Társra, társaságra, új barátokra, hobbi-partnerre vágysz?

A legjobb helyen jársz!
Válts offline-ra!    

Előbb vagy utóbb úgyis találkoznod kell azzal, aki szimpatikus. Gyere hozzánk a társkereső programokra, ahol nem csak egy egész csapat társkeresővel találkozol, hanem új embereket ismersz meg, a program maga is szórakoztató, tartalmas, könnyedén születnek rajta barátságok is. Ráadásul a neked szimpatikus regisztrált tagokat is elhívhatod! Keresgélj bátran, küldj meghívókat, akár többet is és nem kell törni a fejed, a „ki fizet", „hova menjünk", „hogy lépjek le, ha mégsem jön be" kérdéseken.    

Aktuális programjainkat a fő oldalon találod, a jelentkezéshez először regisztrálnod kell (ingyenes)


Változatos és szórakoztató társkereső programok    
Heti rendszerességgel van lehetőség jelentkezni olyan programokra, amik tartalmas és szórakoztató tevékenységek köré épülnek. Társasjátékozás, borkóstolás, túrázás....és folyamatos újdonságok, szezonális lehetőségek (forralt borozás télen vagy éjszakai túrák nyáron) várnak nálunk és persze egy új társaság, egy személyes ismerkedési lehetőség.


Ne ítélj a fotó alapján!
A randi programok résztvevőit akkor fogod meglátni először, amikor már ott vagy a helyszínen, tehát mindenki kíváncsian és ízgatottan érkezik. Kell egy kis bátorság, hogy belépj az ajtón, dehát hol másol tudnál manapság jobban ismerkedni? Az online keresgélés és fényképnézegetés időrabló és sok tekintetben becsapós, érdemes inkább a szívedre hallgatni és személyesen keresni, még az is lehet, hogy olyasvalaki fog neked tetszeni, akinek amúgy a fotó alapján nem írtál volna levelet.

Meggyőződésünk, hogy nem az a fontos, hogy néz ki a másik, milyen színű a haja-szeme, hanem az, hogy hogyan érzem magam a társaságában, milyen a mosolya, humora, hozzászólása, figyelmessége.   

Nincs csalódás, elvesztegetett idő        
Garantáltan vidám és szórakoztató minden program, így akkor sem lesz kidobott összeg a részvételi díj, ha épp nem volt ott a nagy Ő. Töltsd velünk a hétvégéidet, legyél kitartó és nyitott, így érsz majd révbe, a segítségünkkel, új barátokkal és sok-sok élménnyel, emlékkel.

Személyes odafigyelés, garancia           
A randi-másképp szervezői valós emberek, a programok összetételét, felépítését is mi figyeljük, ahogy a levelekre is mindig azonnal, segítőkészen válaszolunk. A programokat arány és korosztály-garanciával szervezzük.         

     

Nincs feszengés             
A csoportos programok előnye, hogy nem ciki „nem-et" mondani, nem kell végig feszengeni egy szemtől-szembe randit és nincs olyan, hogy nem jött el, akire vártál. Itt egy egész csapat fiú és lány jön el és már az első 5 percben feloldják a hangulatot a játékvezetőink. Az elsőre fura, ismeretlen arcok, könnyedén az ismerősöddé válnak.               

A legjobb árakat is nálunk találod
Társkereső programjaink több órán keresztül tartanak, nincs futószalag, hanem egy együtt töltött, változatos és szórakoztató programon vehetsz részt. Programvezetőink, helyszíneink, szervezőink a legodafigyelőbb keretet nyújtják, a társkereső rendezvények között mégis az egyik legkadvezőbb árat nálunk találod. 

Letölthető Randi kalauz (pdf)
Regisztráció után letöltheted a "Randi Kalauzt", amiben szervezőink és játékvezetőink tapasztalatait, tanácsait gyűjtöttük egy csokorba, hogy az első alkalmat picit megkönnyítsük.

Felejtsd el az első randikhoz kapcsolódó feszengős berögződéseket és próbáld ki az élmény alapú társkeresést, a vidám, kötetlen randi programokat!

RANDI ÁTTEKINTŐ

REGISZTRÁLOK

SÚGÓ

RANDIZÓINK VÉLEMÉNYE