Időpont: 2020.03.20. 19.00 óra

Márciusi Játszótárs márc. 20.

Helyszín: Budapest, Villányi út.

Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." (Platón)

Tarts velünk, hogy játékosan ismerkedj, ebben a játékban a kezdeményező készséged is szépen, észrevétlenül bontakozik ki.

A játékok egymás megismerésére irányulnak, beszélgetésen, közös megoldásokon keresztül hozzuk össze a csapatot, melynek során mindenkit olyannak láthatsz, amilyen. A humor és nevetés garantált, minden randink egy remek szórakozás is egyben.

Egy mosoly, egy jó humor, egy elkapott tekintett, ki tudja mi fog épp elvarázsolni és kölcsönös szimpátiát hozni. Ráadásul közvetlenül megtudhatod azt is, hogy Te milyen játszótárs voltál aznap este, bizalmasan segítve azt, hogy bátran adjatok egymásnak jelzéseket közvetlenül is a játékok alatt. Két órán keresztül látod együtt csapatot, az elsőre idegennek tűnő arcok a program végére mind ismerőssé válnak.

A 2 órás játék közben észrevétlenül szövődnek a szálak, jó hangulatban telnek a percek és közben biztosan az is kiderül, kivel érdemes folytatnod az ismerkedést. Ha épp úgy alakul, hogy nem találtál rá a nagy Ő-re, akkor is egy jó élménnyel, akár új hobbipartnerrel, baráttal gazdagodhatsz. 

Részletek

 1. Helyszín: Budapest, XI. Villányi út
 2. Időpont: 2020.03.20. 19.00-21.00 óráig
 3. Korosztály: lányok 26-42, fiúk 28-45 év (A jelentkezéseknél személyes odafigyeléssel törődünk mindenkivel, hogy a randi a legjobb választás legyen minden tekintetben.)
 4. Létszám: min 10, max 20 fő. 
 5. Részvételi díj: 5000 Ft/fő
 6.  

KEDVEZMÉNYEK


Az ár tartalmazza

 1. - A randi szervezését és a személyes odafigyelést a jelentkezéseknél
 2. - Ismerkedési lehetőséget 10-20 nyitott fiúval és lánnyal
 3. - Garantált 5 fiú, 5 lány részvételét a programon
 4. - A játékmester programvezetését (könnyed hangulat, szórakoztató játékok) 
 5. - Kérdőívet, melyen a neked tetsző fiúkat/lányokat jelölheted meg
 6. - 48 órán belüli e-mail visszajelzés a randi kérdőívei alapján
 7. - Kölcsönös a jelölés esetén az elérhetőségek megküldését 


A jelentkezés menete

 1. 1. Lépj be az oldalra a felhasználó neveddel, jelszavaddal vagy regisztrálj! A regisztráció ingyenes. 
 2. 2. Miután beléptél, a fő oldalunkon válaszd ki, hogy melyik programra szeretnél jönni és ott nyomj rá a Jelentkezem gombra.
 3. 3. Ha nem vagy belépve az oldalra és úgy nyomsz a jelentkezem gombra, automatikusan a bejelentkezési felület jön fel.
 4. 4. A jelentkezés beküldését követően, szervezőink küldenek neked egy e-mailt, a megadott e-mail címedre, ami egyben a visszaigazolásunk is.
 5. 5. A visszaigazoló e-mail után kell a részvételi díjat befizetni, ami lehet átutalás, banki készpénzbefizetés vagy postai befizetés. 
 6. 6. Számlaszám: emilben küldjük (A számlázási címet és a program dátumát tüntesd fel a befizetésnél.)
 7. 7. A befizetésedről kapsz egy visszaigazoló e-mailt majd, ill. a program előtt 2 nappal küldünk egy emlékeztető levelet a program részleteiről.
 8. 8. Ha közbejönne valami, a programról az adatlapodon tudod törölni magad vagy tájékoztass minket e-mailben a randimaskepp@gmail.com címen.
 9. 9. Ha befizettél a programra és azt 48 órával a program előtt mondod le, akkor a befizetés átvezethető egy másik programra vagy kérheted a visszautalást is.
 10. 10. A befizetésekről számlát állítunk ki, melyet csak akkor küldünk el neked, ha ezt kéred tőlünk e-mailben (randimaskepp@gmail.com). 

SÚGÓ
REGISZTRÁLOK