Bringarandi

Bringarandi

Egy csapat kerékpározó társkereső! Igazán hangulatos! Változatos és gyönyörű helyeken tekerünk. Elől és hátul is megy egy vezető, így senki sem fog lemaradni, elveszni, mindenkit megvárunk, igen, még akkor is, ha soron kívül szusszan egyet. A hangulatot tovább fokozzuk játékos-ismerkedős feladatokkal. Ne ijedj meg, ha nem vagy rutinos bicajos, a randi terepe könnyű, a távok nem túl hosszúak és tapasztalt randimestereink segítenek lendületbe hozni. Tekerj velünk gyönyörű tájakra egy csapat társra vágyó lánnyal és fiúval!

Mi fog történni?

A túrák gyönyörű helyeken mennek, az útvonalat részletesen, jó előre megadjuk. Túránként változik, hogy hova tekerünk, így biztosítjuk a változatosságot. Kényelmes tempóban kerekezünk és az útba eső látnivalókat is mindig megnézzük. Kisforgalmú vagy bicikliutakon haladunk, így menetközben is beszélgetünk és figyelünk egymásra.

A létszám minimum 10 fő, a szervezés során kiemelten figyelünk a kiegyensúlyozott arányokra, ezért előfordulhat, hogy telefonon is egyeztetünk veled vagy javaslatot teszünk, ha véletlen a korosztály eltérő a tiedtől.

Minden alkalom egy bemutatkozó játékkal kezdődik, így könnyen áthidalható az első pár perc, amikor még nem ismerjük egymást. A tekerést időről időre megszakítjuk némi kiüléssel-beüléssel-ücsörgéssel-kávézással, hiszen ez nem egy teljesítménytúra. A hangulatot tovább fokozzuk játékos-ismerkedős feladatokkal. Az érdekes feladatokat párban vagy kiscsoportban kell megoldani. A csapattagok tudása így összeadódik, kiderülnek a közös érdeklődések, tapasztalatok, szimpátiák. A játékok során mindig valaki más lesz a csapattársad, így a megismerésből senki sem marad ki. Az összes bringatársadat meg fogod ismerni, nincs kibúvó!:)

A túra végén pedig keresünk egy hangulatos kisvendéglőt, ahol kitöltheted a kérdőívünket, hogy kivel ismerkednél tovább szívesn, kölcsönös jelölések esetén adunk csak elérhetőséget, de mindenkinek visszajelzünk, hogy volt-e találata. Az is előfordulhat, hogy akad majd, aki a kellemes túraélmény mellett már a túratársa telefonszámával távozik

Az eső vagy más zavaró tényező nem riaszt el bennünket, csak vészhelyzet esetén halasztunk túrát a rossz időre hivatkozva. Előzetesen e-mailben a javasolt öltözéket és felszerelést is megírjuk nektek. Körültekintően, sportosan, nyitottan és jó kedvvel vágunk neki a túrázásnak. A randi program télen szünetel.

A randi után a regisztrált tagjaink között még lehetőséged van megkeresni a többieket utólag is, mivel online jelentkezés esetén, az adatlapokon látszik, hogy ki melyik programunkon vett részt.

Szervezés

A szervezés során személyes odafigyeléssel biztosítjuk a kor és arány garanciát, ami azt jelenti, hogy a fiúk és lányok aránya, ill. a korosztály is kiegyensúlyozott. Az eltérés a fiúk és a lányok létszáma között max 2-3 fő lehet. A randit minimum 5 fiú és 5 lány részvételével tartjuk meg, de a jellemző csoport létszámunk 14-18 fő, ami pont elég nagy ahhoz, hogy jól lehessen ismerkedni és pont elég kicsi ahhoz, hogy mindenkit megismerhess. Ha az arány vagy a létszám nem jól alakul, inkább a halasztás vagy lemondás mellett döntünk, amit a jelentkezőkkel e-mailben és telefonon is egyeztetünk. A szervezés során az egyedi kéréseket is figyelembe vesszük.

Korosztály és arány garanciánkról itt olvashatsz


Találd meg a Kerék-Párod