JátszóTárs randi

Találd meg a Játszótársad!

A játék összehozza a társaságot, formálja a csapatot, észrevétlenül oldja a hangulatot. Ezt a módszert használjuk arra, hogy egy jó kis szórakozást összekössünk az ismerkedéssel. A randik nem szólhatnak a kényelmetlen találkozásokról:) Kíváncsiság, érdeklődés, nyitottság és sok-sok nevetés vár nálunk, ahova nem ciki egyedül jönni és nem kell tartani a neked szegezett sablonos kérdésektől sem.

2 órán keresztül látod együtt a csapatot, van időd megismerni a másikat, aki elsőre idegennek tűnik, az a program végére ismerősöd lesz. Ki fog derülni az is, hogy az elsőre ismeretlen arcok mögött mi rejlik, humor, huncutság, jófejség, udvariasság, intelligencia, bevállalóság stb....   Ezek azok a tulajdonságok, amiket nagyon lehet szeretni, de bizony egy fényképről még nem derülnek ki. Ebben a körben te is benne vagy, ha eljössz, megismernek, megkedvelnek, nem a hajad színe miatt, hanem azért, aki vagy. Az igazi kapcsolatok így születnek.

A 2 órás játék közben észrevétlenül szövődnek a szálak, jó hangulatban telnek az órák, és közben az is kiderül, kivel érdemes folytatnod a játékot. Játékmesterünk segít abban, hogy a hangulat minél oldottabb legyen. Ha épp nem találtál rá a nagy Ő-re, akkor is egy jó kis emlék és élmény az este. Így biztosan eljön az a nap is, amikor a párodat egy közös játék hozza el neked.

Milyen játékok lesznek?

Nem lépkedünk játéktáblán, hanem egyedi, főleg kommunikációs, csapatépítő és vidám feladatokat oldunk meg 2-3 fős kis csoportokban. A feladatok lényege, hogy a csapattagoknak lehetőségük nyílik a beszélgetésre egy adott témában úgy, hogy közben megoldják a feladványunkat.

A megoldásokra felkészülési időt kaptok, ezek a felkészülési idők jelentik valójában az ismerkedésre szánt időt. A résztvevők így könnyedén megismerik egymást, kiderülnek a közös érdeklődési pontok, kialakulnak a szimpátiák. Az este menetében 4-6 kör játék fér bele, minden játék előtt megkeverjük a csapatokat, így senki sem marad ki a megismerésből. 

Az este során közvetlenül megtudhatod azt is, hogy Te milyen játszótárs voltál aznap és persze Te is visszajelzéseket adhatsz a másiknak bizalmasan, közvetlenül egy kis papírra felírva azt a szót, ami elsőre eszedbe jut.

Mi történik egy játékos randin?               

A randi 19 órától kezdődik a budapesti központunkban, nagyon jó közlekedéssel és számos más szórakozóhely közelében (ha épp nem hazafele indulnál a randi végén).

létszám minimum 10 fő maximum 24 fő, a szervezés során nagy figyelmet fordítunk rá, hogy a létszámban a fiúk lányok aránya és a korosztály kiegyensúlyozott legyen. Előfordulhat, hogy emiatt egy megerősítésért sms-ben is keresünk a program előtti napon.  

Öltözéknek kényelmes, mégis egy első randinak megfelelő ruhát javasolunk.

Minden alkalom egy bemutatkozó játékkal kezdődik, így a legnehezebbnek mondható első pár perc is már általában nevetgéléssel, viccelődéssel telik. A termünkben nincsenek fix asztalok, csak körbe rendezett székek, így kényelmesen elférünk és a csapatok tetszőlegesen tudják összébb rendezni a székeiket, ahogy az a legkényelmesebb.

A játékos körökben a csapattagok tudása összeadódik, senkit nem hozunk kényelmetlen helyzetbe azzal, hogy személyesen neki szegezünk egy kérdést, vagy olyan kihívás elé állítjuk, amit ő nem szeretne A játékok megoldására 5-10 perc felkészülési idő van, majd a megoldásokat megnézzük közösen.

Mindegyik játéknak az a célja, hogy mosolyt, jókedvet varázsoljon körünkbe, nincs jó vagy rossz megoldás. A játékok során mindig más és más lesz a csapatok összetétele, így a megismerésből senki sem marad ki. A személyes, bizalmas információk megosztásának mértékét mindenki egyénileg szabályozza. Ha nem akarod kiadni magadat túlságosan elsőre, akkor csak kevés információt osztasz meg magadról. Nincs faggatózás és természetesen passzolni is ér.

Az este végén kérdőívben megkérdezzük, hogy ki vagy kik azok, akiket szimpatikusnak találsz, és szívesen randiznál velük privátban is. A kérdőívek eredményét 48 órán belül visszajelezzük e-mailben. Kölcsönös jelölés esetén az elérhetőségeket is megküldjük és máris folytatódhat az ismerkedés. Visszajelzész mindig írunk, akkor is, ha épp nem volt kölcsönös szimpátia jelölésed.         

A randi után a regisztrált tagjaink között még lehetőséged van megkeresni a többieket, mivel online jelentkezés esetén, az adatlapokon látszik, hogy ki melyik programunkon volt, vagy lesz.

Szervezés

A szervezés során személyes odafigyeléssel biztosítjuk a kor és arány garanciát, ami azt jelenti, hogy a fiúk és lányok aránya, ill. a korosztály is kiegyensúlyozott. Az eltérés a fiúk és a lányok létszáma között max 2-3 fő lehet. A randit minimum 5 fiú és 5 lány részvételével tartjuk meg, de a jellemző csoport létszámunk 16-18 fő, ami pont elég nagy ahhoz, hogy jól lehessen ismerkedni és pont elég kicsi ahhoz, hogy mindenkit megismerhess. Ha az arány vagy a létszám nem jól alakul, inkább a halasztás vagy lemondás mellett döntünk, amit a jelentkezőkkel e-mailben és telefonon is egyeztetünk. A szervezés során az egyedi kéréseket is figyelembe vesszük. 

Korosztály és arány garanciánkról itt olvashatsz

10 ok, amiért érdemes eljönnöd

  1. 1. Esélyt adsz magadnak, hogy új embereket, társaságot ismerj meg.           
  2. 2. Személyesen találkozhatsz több fiúval-lánnyal is, így nem kell fényképek alapján döntened, hogy belemész-e egy szemtől-szembe randiba.        
  3. 3. Ez egy olyan hely, ahova nem ciki egyedül menni, mert mindenki egyedül érkezik.  
  4. 4. Nemcsak ismerkedési lehetőségről van szó, hanem egy klassz esti programról.    
  5. 5. Ha nem is jár pártalálással a randi, akkor is biztos, hogy jól fogod magad érezni.   
  6. 6. Ezen az estén garantált a jókedv, sokat fogsz nevetni.         
  7. 7. A létszám kellően nagy ahhoz, hogy párt találhass és kellően kicsi, hogy mindenkit megismerhess.
  8. 8. Nem kell készülnöd ismerkedős „uncsi" kérdésekkel:) A játék megmutatja kivel vagy egy hullámhosszon.
  9. 9. A játék közben új oldaladról ismerheted meg magadat, önismeretnek sem rossz lehetőség:).
  10. 10. Miért maradnál otthon?        


REGISZTRÁCIÓ