Krimi randi

Krimi randi társkeresőknek

Izgalmas, saját készítésű, 2 órás játékunk alatt könnyen elfeleded a hétköznapok rohanását, a játék kinyitja a kapukat az ismerkedéshez és az érkezéskor ismeretlennek tűnő arcok egy csapásra ismerőssé válnak.

A nyomozás és játék közben fő célunk az ismerkedés, a játék segítségével kitűnő hangulatot varázsolunk. A szálak felgöngyölítésében a játékmesterünk segít, vezeti a játékot, forgatja a csapatot. A játékból nem lehet kiesni, mindenkinek fontos szerepe van abban, hogy a rejtélyt közösen oldjátok meg. Egy különleges estében lesz részed, ami beindíthatja a fantáziádat:) Egy ízgalmas történetbe csöppensz, ahol a szereplők egytől-egyig társkeresők lesznek. Dupla hát az izgalom, nemcsak azért szorítunk, hogy fülöncsípjük a bűnöst, de azért is, hogy valaki elrabolja a szívedet.

Ha épp nem talász rá a nagy Ő-re az este során, akkor is egy jó emlék és élmény, egy új társaság és egy kötetlen játék vár rád. Biztosan eljön az a nap is, amikor a párodat egy közös játék hozza el neked.

Milyen játékok lesznek?

Két krimi játékot dolgoztunk ki és szabtunk a társkeresésre, gondoskodva róla, hogy a kerettörténet közben a játékosok minél többet tudjanak meg egymásról is, miközben a közös cél, egy apró rejtély fokozza a hangulatot.

"A Vegyész éjszakája"
"A Nyomozó vizsga"

Mi történik a krimi randin?               

A randi 19 órától kezdődik a budapesti központunkban, nagyon jó közlekedéssel és számos más szórakozóhely közelében (ha épp nem hazafele indulnál a randi végén).

létszám minimum 10 fő maximum 20 fő, a szervezés során nagy figyelmet fordítunk rá, hogy a létszámban a fiúk lányok aránya és a korosztály kiegyensúlyozott legyen. Előfordulhat, hogy emiatt egy megerősítésért sms-ben is keresünk a program előtti napon, hogy megerősítsd a részvételedet.  

Öltözéknek kényelmes, mégis egy első randinak megfelelő ruhát javasolunk.

A termünkben nem lesz szükség asztalokra, a székek egy körberendezéssel és tetszőleges helyfoglalással várják a társkeresőket. Egy biztos, nem ülünk egész este és sokszor változtatjuk a helyeket is.

Az este végén kérdőívben megkérdezzük, hogy ki vagy kik azok, akiket szimpatikusnak találsz, és szívesen randiznál velük privátban is. A kérdőívek eredményét 48 órán belül visszajelezzük e-mailben. Kölcsönös jelölés esetén az elérhetőségeket is megküldjük és máris folytatódhat az ismerkedés.           

A randi után a regisztrált tagjaink között még lehetőséged van megkeresni a többieket, mivel online jelentkezés esetén, az adatlapokon látszik, hogy ki melyik programunkon volt, vagy lesz.

Szervezés

A szervezés során személyes odafigyeléssel biztosítjuk a kor és arány garanciát, ami azt jelenti, hogy a fiúk és lányok aránya, ill. a korosztály is kiegyensúlyozott. Az eltérés a fiúk és a lányok létszáma között max 2 fő lehet. A randit minimum 5 fiú és 5 lány részvételével tartjuk meg, de a jellemző csoport létszámunk 12-16 fő, ami pont elég nagy ahhoz, hogy jól lehessen ismerkedni és pont elég kicsi ahhoz, hogy mindenkit megismerhess. Ha az arány vagy a létszám nem jól alakul, inkább a halasztás vagy lemondás mellett döntünk, amit a jelentkezőkkel e-mailben és telefonon is egyeztetünk. A szervezés során az egyedi kéréseket is figyelembe vesszük. 

Korosztály és arány garanciánkról itt olvashatsz

10 ok, amiért érdemes eljönnöd

  1. 1. Esélyt adsz magadnak, hogy új embereket, társaságot ismerj meg.           
  2. 2. Személyesen találkozhatsz több fiúval-lánnyal is, így nem kell fényképek alapján döntened, hogy belemész-e egy szemtől-szembe randiba.        
  3. 3. Ez egy olyan hely, ahova nem ciki egyedül menni, mert mindenki egyedül érkezik.  
  4. 4. Egyedi játékunkkal máshol nem igazán találkozhatsz, itt biztosan lesz társaságod ahhoz, hogy belefeledkezz egy jó kis játékba.
  5. 5. Nemcsak ismerkedési lehetőségről van szó, hanem egy klassz esti programról.    
  6. 6. Ha nem is jár pártalálással a randi, akkor is biztos, hogy jól fogod magad érezni.   
  7. 7. Ezen az estén garantált a jókedv, sokat fogsz nevetni.         
  8. 8. A létszám kellően nagy ahhoz, hogy párt találhass és kellően kicsi, hogy mindenkit megismerhess.
  9. 9. A játék közben új oldaladról ismerheted meg magadat, önismeretnek sem rossz lehetőség:).
  10. 10. Miért maradnál otthon?        


Regisztrálok

Ajándék kupon vásárlás