Rájátszás

A nagy Ő és a nagy ÉN

A Rájátszás egy izgalmas, kommunikációra épülő két órás játék, érdekes fiú-lány témák körüljárásával.

Van olyan, hogy tipikus fiú gondolkodás? Lehet azt mondani, hogy a csajok mindig ezt gondolják? Tényleg vannak tipikusan női dolgok, amiről a fiúknak csak sejtésük van? Mennyire ismered a másik "nem"-et és mit teszel, ha el akarod kápráztatni a másikat? Ki ismeri jobban a másik nem-et vagy ki lát jobban a másik fejébe? Ez kiderül a játék során, ahol természetesen az a fő cél, hogy kialakuljanak a kölcsönös szimpátiák és összejöjjenek a randik, de ez valójában az este észrevétlen, természetes velejárója.
Olyan témák érintésével játszunk, amelyek segítenek jobban megérteni a másik nemet, eligazítanak az emberi kapcsolatokban vagy rácsodálkozhatsz, mennyire egyformák/különbözőek is vagyunk.


Hogy képzeld el a Rájátszást?              

létszám minimum 10 fő maximum 24 fő, a szervezés során nagy figyelmet fordítunk rá, hogy a létszámban a fiúk lányok aránya és a korosztály kiegyensúlyozott legyen. Előfordulhat, hogy emiatt egy megerősítésért sms-ben is keresünk a program előtti napon.  

Öltözéknek kényelmes, mégis egy első randinak megfelelő ruhát javasolunk.

Minden alkalom egy bemutatkozó játékkal kezdődik, így a legnehezebbnek mondható első pár perc is már általában nevetgéléssel, viccelődéssel telik. A termünkben nincsenek fix asztalok, csak körbe rendezett székek, így kényelmesen elférünk és a csapatok tetszőlegesen tudják összébb rendezni a székeiket, ahogy az a legkényelmesebb.

Az este során kis csapatokba rendeződve beszélgetünk érdekes témákról, ahol mindig van egy kis felkészülési idő, ebben a felkészülési időben tudod megismerni a többiek gondolkozását, véleményét, közös pontokat. A csapatokat minden körben összekeverjük, így lehetőség szerint mindenkivel lesz lehetőséges közös kérdésben résztvenni. A kérdésekre adott válaszokat aztán közösen is átfutjuk, hogy a téma eszenciáját, tanúlságát levonhassuk, ill. hogy egy nagy csapatot is alakítsunk belőletek.

Előző alkalmunkon például kiderült, hogy a férfiak egyáltalán nem bánják, ha lelkiznek velük. Persze ez nem egy reprezentatív felmérés eredménye, „csak” az ott lévő fiúk mondták ezt, mint ahogy azt is, hogy belefér, ha a lányok időnként túlaggódnak dolgokat. Akik ott voltak megtapasztalhatták, milyen szavak nélkül irányítani és így létrehozni valamit, mint ahogy azt is, mennyi közös dolog lehet véletlenszerűen kiválasztott három emberben.

A beszélgetést tréner tartja, így a változatosság, a játékosság és jókedv, a hozzáértés is garantált.

Az este végén kérdőívben megkérdezzük, hogy ki vagy kik azok, akiket szimpatikusnak találsz, és szívesen randiznál velük privátban is. A kérdőívek eredményét 48 órán belül visszajelezzük e-mailben. Kölcsönös jelölés esetén - kizárólag kölcsönösség esetén - az elérhetőségeket is megküldjük és máris folytatódhat az ismerkedés. Visszajelzést mindig írunk, akkor is, ha épp nem volt kölcsönös szimpátia jelölésed.         

A randi után a regisztrált tagjaink között még lehetőséged van megkeresni a többieket, mivel online jelentkezés esetén, az adatlapokon látszik, hogy ki melyik programunkon volt, vagy lesz.

Korosztály és arány garanciánkról itt olvashatsz

10 ok, amiért érdemes eljönnöd

  1. 1. Esélyt adsz magadnak, hogy új embereket, társaságot ismerj meg.           
  2. 2. Személyesen beszélgethetsz társkereső fiúkkal/lányokkal, akik szintén a személyes találkozást választották az online fényképlapozgatás helyett, mert fontosak az emberi értékek és személyiségek. Nekik nem az a fontos ugye, hogy milyen a másik szeme színe, hanem az, hogy hogyan érzed magad a társaságában.     
  3. 3. Olyan témákról beszélgethetsz, amiket más élethelyzetben lévő emberekkel vagy a családban nehéz előhozni, esetleg eszünkbe sem jut.
  4. 4. Az este élményét a mindannapi életedben is felhasználhatod, értékesítheted.  
  5. 5. Nemcsak ismerkedési lehetőségről van szó, hanem egy klassz esti programról.    
  6. 6. Ha nem is jár pártalálással a randi, akkor is biztos, hogy jól fogod magad érezni.      
  7. 7. A létszám kellően nagy ahhoz, hogy párt találhass és kellően kicsi, hogy mindenkit megismerhess.
  8. 8. Nem kell készülnöd ismerkedős „uncsi" kérdésekkel:) A játék megmutatja kivel vagy egy hullámhosszon.
  9. 9. A játék közben új oldaladról ismerheted meg magadat, önismeretnek sem rossz lehetőség:).
  10. 10. Miért maradnál otthon?        


REGISZTRÁCIÓ