Híreink
Időpont: 2021.02.12. 19:23
Szabad fiú helyek: 1
Szabad lány helyek: 1

Helyszín: Budapest és Pest megye

Kedves Randizók!

 

Készülődünk arra, hogy a túrázós randi programmal újrainduljunk.

 

RandiZoom-ot, az online ismerkedést, most nem hirdetünk meg egyelőre. Az elmúlt időszak tapasztalata az, hogy bármennyire is igykezetünk játékosan és a személyeshez hasonlóan megvalósítani az online ismerkedést, úgy látjuk, hogy a Randimásképp tagok szűk rétegét tudtuk csak megszólítani. Nekik köszönjük, hogy kipróbálhattuk és folyamatosan működhettünk ebben a korlátozott időszakban is és bízunk benne, hogy a szimpátiák tovább érlelődtek és sikerült közelebb hoznunk egymáshoz fiúkat és lányokat.

 

Azt tervezzük, hogy hamarosan a kiscsapatos túrákat próbáljuk meg újraindítani, talán a korlátozások ideje alatt ez a kültéri program lesz a legideálisabb :)

Ezenfeül pedig, a visszajelzésetekre alapozva, néhány új szabályt is bevezetünk a többség érdekében, hogy még élménytelibb és valósabb lehessen az ismerkedés. Az egyik ilyen szabály azt célozza, hogy a kölcsönös jelölések esetében mindenképpen vegyétek fel egymással a kapcsolatot, mindenki megérdemli a visszajelzést, folytatást vagy korrekt elköszönést. A jelentkezéseknél, a visszaigazolásban fogjuk részletesen megírni a kérésünket, jelentkezési szabályainkat.

 

Vigyázzatok magatokra és egymásra! Figyeljétek a kiírásainkat és várunk szeretettel újra személyesen.

 

Randimásképp csapata
randimaskepp@gmail.com

Bővebben >>