3 tuti társkereső, amit még nem próbáltál

A www.hirfroccs.hu írta:

Ragadj fakanalat-irány a gasztro randi!

Ha nem félsz a kihívásoktól, és benne vagy egy közös mókában, jelentkezz egy profi séf által irányított főzőcske-randira. Egy kevés gasztronómiai érdeklődés azért nem árt, de nem előfeltétele a jelentkezésnek.  A szervezők gondoskodnak a nemek egyensúlyáról, és kiemelten figyelnek a korosztály szerinti eloszlásra. A közös főzőcskézés feloldja a gátlásokat, kiváló közösségi hangulatot teremt. Nem utolsó sorban az együtt töltött pár óra elegendő ahhoz, hogy felmérjük a kiszemeltünket. Nem kell külön trükköznünk, csábítási technikákat bevetnünk, nyíltan flörtölhetünk, ismerkedhetünk. Az estleges elutasítás sem feltűnő vagy kínos. A főző randi kiváló lehetőség az ismerkedésre.

Tantra randi - a nyitott személyiségűeknek

Egy igazán meghitt és bensőséges környezetben tölthetünk el pár órát, ha a tantra randit választjuk ismerkedési helyszínül. A gasztro randival ellentétben itt nem elég a vállalkozói kedv, kellően nyitottnak és befogadónak kell lenni. A spontán alakuló - ám az egyes gyakorlatoknál cserélendő - pároknak különböző páros feladatokat kell együtt végezniük. A gyakorlatok csendben folynak, szavak nélül hangolódik két ember egymásra, érintéssel, simítással kommunikálnak. Csodálatos belső utazás azoknak, akik mélyebb lelki síkon mozognak, és szintén ilyen partnerre vágynak.

Társasjáték randi - játékos kedvűeknek a RANDIMÁSKÉPPEL

A játék mindig felszínre hozza a szunnyadó gyermeki énünket. Oldottak, lazák és nyitottak leszünk. Játék közben észrevétlenül oldódnak a gátlások, és felszínre kerül a kreativitás. A szervezők kis létszámú csoport keretén belül irányítják a közös játék menetét, engedve a szabad szárnybontogatást. A jó hangulatú társasjáték után alkalom nyílik arra is, hogy külön-külön is beszélgessünk. Az, hogy kivel szeretnénk a játékot tovább folytatni kettesben, már kizárólag rajtunk múlik.