Élmény alapú ismerkedés

 

A Randimásképp csapata személyes találkozások mellett kötelezte el magát. Hisszük és valljuk, hogy a számítógép mögül fel kell állni ahhoz, hogy valódi kapcsolatokat teremthessünk. A mi célunk nem egy újabb online társkereső létrehozatala volt, hanem egy olyan offline lehetőség megteremtése, ahol különböző programok során találkozhatnak, ismerkedhetnek a társkeresők.

A Randimásképp csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy érdekes, hangulatos, különleges randi programok közül választhassanak a társkeresők: legyen az egynapos túra, egy játékos este vagy házibuli. A randi programokat mindig úgy állítjuk össze, hogy akkor is emlékezetesek maradjanak, ha épp nem találják meg a társkeresők az Igazit. A randi programon sokszor alakulnak ki baráti társaságok, baráti kapcsolatok is.

Társra, társaságra, új barátokra, hobbi-partnerre vágysz?
A legjobb helyen jársz!

Előbb vagy utóbb úgyis találkoznod kell azzal, aki szimpatikus. Gyere hozzánk a társkereső programokra, ahol nem csak egy egész csapat társkeresővel találkozol, hanem új embereket ismersz meg, a program maga is szórakoztató, tartalmas, könnyedén születnek rajta barátságok is. Ráadásul a neked szimpatikus regisztrált tagokat is elhívhatod! Keresgélj bátran, küldj meghívókat, akár többet is és nem kell törni a fejed, a „ki fizet", „hova menjünk", „hogy lépjek le, ha mégsem jön be" kérdéseken.    

Aktuális programjainkat a fő oldalon találod, a jelentkezéshez először regisztrálnod kell (ingyenes)


Változatos és szórakoztató társkereső programok    
Heti rendszerességgel van lehetőség jelentkezni olyan programokra, amik tartalmas és szórakoztató tevékenységek köré épülnek. Társasjátékozás, borkóstolás, túrázás....és folyamatos újdonságok, szezonális lehetőségek (forralt borozás télen vagy éjszakai túrák nyáron) várnak nálunk és persze egy új társaság, egy személyes ismerkedési lehetőség.


Ne ítélj a fotó alapján!
A randi programok résztvevőit akkor fogod meglátni először, amikor már ott vagy a helyszínen, tehát mindenki kíváncsian és ízgatottan érkezik. Kell egy kis bátorság, hogy belépj az ajtón, dehát hol másol tudnál manapság jobban ismerkedni? Az online keresgélés és fényképnézegetés időrabló és sok tekintetben becsapós, érdemes inkább a szívedre hallgatni és személyesen keresni, még az is lehet, hogy olyasvalaki fog neked tetszeni, akinek amúgy a fotó alapján nem írtál volna levelet.

Meggyőződésünk, hogy nem az a fontos, hogy néz ki a másik, milyen színű a haja-szeme, hanem az, hogy hogyan érzem magam a társaságában, milyen a mosolya, humora, hozzászólása, figyelmessége.   

Nincs csalódás, elvesztegetett idő        
Garantáltan vidám és szórakoztató minden program, így akkor sem lesz kidobott összeg a részvételi díj, ha épp nem volt ott a nagy Ő. Töltsd velünk a hétvégéidet, legyél kitartó és nyitott, így érsz majd révbe, a segítségünkkel, új barátokkal és sok-sok élménnyel, emlékkel.

Személyes odafigyelés, garancia           
A Randimásképp szervezői valós emberek, a programok összetételét, felépítését is mi figyeljük, ahogy a levelekre is mindig azonnal, segítőkészen válaszolunk. A programokat arány és korosztály-garanciával szervezzük.         

     

Nincs feszengés             
A csoportos programok előnye, hogy nem ciki „nem-et" mondani, nem kell végig feszengeni egy szemtől-szembe randit és nincs olyan, hogy nem jött el, akire vártál. Itt egy egész csapat fiú és lány jön el és már az első 5 percben feloldják a hangulatot a játékvezetőink. Az elsőre fura, ismeretlen arcok, könnyedén az ismerősöddé válnak.               

A legjobb árakat is nálunk találod
Társkereső programjaink több órán keresztül tartanak, nincs futószalag, hanem egy együtt töltött, változatos és szórakoztató programon vehetsz részt. Programvezetőink, helyszíneink, szervezőink a legodafigyelőbb keretet nyújtják, a társkereső rendezvények között mégis az egyik legkedvezőbb árat nálunk találod. 

Letölthető Randi kalauz (pdf)
Regisztráció után letöltheted a "Randi Kalauzt", amiben szervezőink és játékvezetőink tapasztalatait, tanácsait gyűjtöttük egy csokorba, hogy az első alkalmat picit megkönnyítsük.

Felejtsd el az első randikhoz kapcsolódó feszengős berögződéseket és próbáld ki az élmény alapú társkeresést, a vidám, kötetlen randi programokat!

RANDIZÓINK VÉLEMÉNYE

REGISZTRÁCIÓ

 

Randi, Randik, Randi programok, Társkereső, Kerékpározás, 1 napos túra, Randi helyszínek, randivonal, randi helyek budapest, randi programok budapest, randi helyek, randi tippek budapesten, társkereső budapesten, Randi, Randik, Randi programok, Társkereső, Kerékpározás, 1 napos túra, Randi helyszínek, randivonal, randi helyek budapest, randi programok budapest, randi helyek, randi tippek budapesten, társkereső budapesten, Randi, Randik, Randi programok, Társkereső, Kerékpározás, 1 napos túra, Randi helyszínek, randivonal, randi helyek budapest, randi programok budapest, randi helyek, randi tippek budapesten, társkereső budapesten, Randi, Randik, Randi programok, Társkereső, Kerékpározás, 1 napos túra, Randi helyszínek, randivonal, randi helyek budapest, randi programok budapest, randi helyek, randi tippek budapesten, társkereső budapesten, Randi, Randik, Randi programok, Társkereső, Kerékpározás, 1 napos túra, Randi helyszínek, randivonal, randi helyek budapest, randi programok budapest, randi helyek, randi tippek budapesten, társkereső budapesten,