Időpont: 2020.12.18. 19.00 óra

Adventi RandizoOm dec.18.

Helyszín: az online tér

"Akadhat két ember, akinek hét esztendő is kevés volna a megismerkedésre, másoknak talán hét nap sem kell hozzá." 

Több mint kétszáz éve mondta ezt Jane Austen és azóta bizony felgyorsult a világ. Ma 7 perc jut egy gyors randin ugyanerre. 7 perc személyenként. Gyorsan-gyorsan, egyik partner a másik után. Ez az első benyomás megszerzésére kitűnő alkalom, a kutatások szerint ezek a benyomások valószínűleg tartósak is lehetnek, de valahogy mégis olyan zavarba ejtő így ismerkedni.

Mi megpróbáljuk megtartani ennek az ismerkedési formának az előnyeit és kiküszöbölni a hátrányait.

Alkalmad lesz minimum 7 perc beszélgetésre minden lehetséges partnerrel, de emellett játszani is fogunk és közösen beszélgetni egymással, az ismerkedés vicces vagy meghökkentő epizódjairól. A program elején lesz időd feloldódni, a végén pedig közös játékkal búcsúzunk.

Ha próbáltad már ezt a típusú ismerkedést és tetszett, akkor itt a helyed. Ha nem tetszett, adj egy esélyt nekünk és magadnak, meglátod ez sokkal jobb lesz. Ha még nem próbáltad, gyere el, és tapasztald meg, hogy velünk működik.   

A randit a biztonságos környezet megtartása érdekében online tartjuk, ami azt jelenti, hogy a számítógépeden, laptopodon keresztül csatlakozhatsz be a programba. Az online felületnek a zoom-ot használjuk, ami lehetőséget ad arra, hogy a négyszemközti beszélgetéseket négyszemközt, a "break out room"-ban folytasd és lehetőséget ad arra is, hogy a nyitó, záró játék és a köztes beszélgetések ugyanúgy jelen legyenek, mint amikor személyesen találkozunk, 

Részletek

 • Időpont: 2020.12.18. péntek, 19-21 óráig
 • Helyszín: Zoom online
 • Részvételi díj: FÉLÁRAS ZOOMok! 2500 Ft

KEDVEZMÉNYEK

Az ár tartalmazza

 1. - A randi szervezését és a személyes odafigyelést a jelentkezéseknél
 2. - Ismerkedési lehetőséget 10-20 nyitott fiúval és lánnyal
 3. - Garanciák: arány-. korosztály- és "nem tetszik" garancia. 
 4. - A játékmester programvezetését (könnyed hangulat, szórakoztató játékok) 
 5. - Kérdőívet, melyen a neked tetsző fiúkat/lányokat jelölheted meg
 6. - 48 órán belüli e-mail visszajelzés a randi kérdőívei alapján
 7. - Kölcsönös a jelölés esetén az elérhetőségek megküldését 
 8. - 3 féle garanciánkat: kor-, nem és nemtetszés garancia (a részleteket a honlapon keresd) 


Az online randi keretei

Az online randi kiváló lehetőség arra, hogy kényelmesen, a 1,5 méteres távolságot bőségesen megtartva, otthonról tudj ismerkedni úgy, hogy valós személyekkel, új emberekkel találkozz, hozzád hasonló, nyított társaságban tölts el 2 vidám órát.  

 1. - A jelentkezésed és a részvételi díj befizetése után, kapsz tőlünk egy Meghívót - egy linket, ID azonosítót és egy kódot-, amivel csatlakozni tudsz majd a programhoz.
 2. - Ha még nem használtad a zoom-ot, akkor ingyenesen letöltheted a számítógépedre előzetesen. Pl itt: https://downloads.digitaltrends.com/zoom/windows , de applikáció is van, ha telefont használsz majd a csatlakozáshoz.
 3. - Próbálj nyugodt helyet teremteni magadnak, ahol egyedül lehetsz, csend vesz körül és senki nem sétál el a hátad mögött pizsiben.
 4. A kezdés előtt 10 perccel kezdj el csatlakozni légyszíves, hogy legyen időnk segíteni, ha valami gond lenne és ne az utolsó percben kelljen kapkodnod.
 5. - A csatlakozáskor kattints a linkre, vagy másold be a böngészőbe a hivatkotást, utána be kell írni az ID kódot és a jelszót, majd nyomj a "join with video" gombra, hogy lássunk is téged.
 6. - Csatlakozhatsz laptoppal, tablettel és telefonnal is.
 7. - Készíts be egy teát vagy vizet magadnak, hogy még komfortosabb legyen az alkalom, bár lesz egy pici szünet majd, amikor ki is tudsz szaladni érte.
 8. - A technika, amire szükség van tehát:
  1. számítógép (laptop, tablet....),
  2. internet,
  3. hang ki és bemenet - javasoljuk akár a mikrofonos fejhallgatót, jobb lesz a hang minőség így, - de a laptopok, telefonok önmagukban is nagyon jól tudnak működni-,
  4. kamera- ez többnyire már be van építve az eszközökbe,
  5. jelentkezés a programra, ami alapján a csatlakozási linket tudjuk neked küldeni 


A technika miatt nem kell aggódnod, nagyon jól működik a zoom, nem szokott fennakadás lenni. A program közben a páros és csoportos feladatokat majd a programvezetőnk állítgatja, te csak hozd önmagadat. 
A szimpátia jelöléseket is online fogod nekünk megadni.


Miért ne hagyd ki ezt a programot?

 1. Mert nálunk az on-line randi pont olyan, mint az off-line. Személyes, játékos, vidám, odafigyelő és 3 dimenziós.
 2. - Mert Budapest legnagyobb és legváltozatosabb offline társkeresőjeként várunk, többéves tapasztalattal.
 3. - Mert a legbarátságosabb áron randizhatsz nálunk, ennél kedvezőbb árú szervezett társkereső programot nem találsz.
 4. - Mert egy kétszemélyes mozizás áráért legalább 5-10 ellenkező nemű személlyel ismerkedhetsz, ráadásul nincs kínos feszengés, ha nem tetszik senki.
 5. - Ha nem jön be senki, a következő alkalom ingyenes (a részleteket a honlapon keresd a nemtetszik senki garanciáról)!

 
A jelentkezés menete

 1. 1. Lépj be az oldalra a felhasználó neveddel, jelszavaddal. Ha nincs még belépési kódod, akkor először regisztrálnod kell hozzánk. A regisztráció ingyenes. 
 2. 2. Miután beléptél, lépj a fő oldalunkra és válaszd ki, hogy melyik programra szeretnél jönni. A program neve mellett találod a Jelentkezem gombot.
 3. 3. Ha nem léptél ba az oldalunkra és úgy nyomsz a jelentkezem gombra, automatikusan a bejelentkezési felület jön fel.
 4. 4. A jelentkezés beküldését követően, szervezőink küldenek neked majd egy e-mailt az e-mail címedre, ami egyben a visszaigazolásunk. A visszaigazolásoknál figyelembe vesszük a többi jelenzkezést, figyeljük az arányokat, korosztályokat. Szükség esetén javaslatot teszünk, jelentkezz bátran, személyesen foglalkozunk és törődünk veled.
 5. 5. A visszaigazoló e-mail után kell a részvételi díjat befizetni, ami lehet átutalás, banki készpénzbefizetés vagy postai befizetés. A visszaigazoló e-mail mindent infót tartalmaz, de azért itt is megadjuk.
 6. 6. Számlaszámemilben küldjük (A számlázási címet és a program dátumát tüntesd fel a befizetésnél.)
  7. A befizetésedről is kapsz egy visszaigazoló e-mailt majd, ill. kiállítjuk a számlát is, amit a kérésedre megküldünk elektronikusan.
 7. 8. A program előtt 1-2 nappal mindig küldünk egy emlékeztető levelet, amiben a részletekről, kezdésről tájékoztatunk, nehogy elfelejtsd, hogy várunk:) 
 8. 8. Ha közbejönne valami és még sem tudsz ott lenni, mindenképpen jelezd felén, így tudjuk az aránygaranciát megtartani, amit vállalunk. Többféle módon jelezheted, hogy nem jössz: 1. belépsz az online oldalra és az adatlapodon törlöd a programot. 2. Tájékoztathatsz minket e-mailben is a randimaskepp@gmail.com címen.
 9. 9. Ha befizettél a programra és azt 48 órával a program előtt mondod le, akkor a befizetés átvezethető egy másik programra vagy kérheted a visszautalást is.
 10. 10. Ha aznap mondod le a programot, vagy tegyük fel nem szólsz nekünk, akkor a befizetésed nem jár vissza, már nem volt lehetőségünk alakítani a csapat létszámán, összetételén.

JELENTKEZEM
Ide kattintva a fő oldalra lépsz vissza, ahol a program neve melletti Jelentkezem gomb segítségével tudsz feliratkozni, ha már regisztrálva vagy.

REGISZTRÁLOK
SÚGÓ