Időpont: 2020.08.08. 18.00 óra

Augusztusi Csillagleső túrarandi aug. 8.

Szabad fiú helyek: 6
Szabad lány helyek: 5

Helyszín: Budai hg. Nagykovácsinál

A túrákat sokan szeretik, ráadásul ez a túra a társkeresésnek és társaságépítésnek ad lehetőséget. A csapatban egy közös pont máris van, hogy résztvevők szeretnek kimozdulni, aktívak lenni, nyitni mások felé. 

Az esti túra hangulatát a sötétség, a csillagos égbolt, a közösen átélt naplemente, a lámpácskák és a fesztelen hangulat határozza meg. A gyorsan repülő órák alatt túravezetőnk rövidke, játékos feladatokkal hozza közelebb egymáshoz a társaságot. Maradunk naplemente után is, nem riadunk meg a hűvösebb éjszakától sem, mert kimozdulni, aktívnak lenni és hozzád hasonló fiúkat, lányokat megismerni mindenképpen élmény, bárhogy is alakul a randink vége.


A túra könnyű, nem a teljesítményről szól. A szervezésben nagy gondot fordítunk az arány és létszámgaranciára. Nem véletlenszerűen összeverődő társaság vár, hanem olyan csapat, ahol társkereső lányok és fiúk is vannak, hasonló létszámban. Mozdulj ki Te is!

Részletek

 • Időpont: 2020.08.08. szombat
 • ÚtvonalBudai hg.,Nagykovácsinál (Muflonitató körüli dombok)
 • Részvételi díj: 5000 Ft/fő
 • Táv: néhány km
 • Nehézség: könnyű, a fő cél az ismerkedés és nem a teljesítmény.
 • Találkozó:  este 18 órakor
 • Várható visszaérkezés: rugalmas, éjjeli buszok is visznek a városba, ha sokáig időznénk.

KEDVEZMÉNYEK

Az ár tartalmazza

 1. - A randi program szervezését és a személyes odafigyelést a jelentkezéseknél.
 2. - Ismerkedési lehetőséget 10-20 nyitott fiúval és lánnyal.
 3. - Garantált min. 5 fiú, 5 lány részvételét a programon.
 4. - A Túravezető játékmestert, aki gondoskodik a szórakoztató játékokról is
 5. - Kérdőívet, melyen megjelölheted a neked tetsző fiúkat/lányokat.
 6. - 48 órán belüli e-mail értesítést a kérdőívek eredményéről. 
  - Kölcsönös a jelölés esetén az elérhetőségek megküldését.


A jelentkezés menete

 1. 1. Lépj be az oldalra a felhasználó neveddel, jelszavaddal vagy regisztrálj! A regisztráció ingyenes. 
 2. 2. Miután beléptél, a fő oldalunkon válaszd ki, hogy melyik programra szeretnél jönni és ott nyomj rá a Jelentkezem gombra.
 3. 3. Ha nem vagy belépve az oldalra és úgy nyomsz a jelentkezem gombra, automatikusan a bejelentkezési felület jön fel.
 4. 4. A jelentkezés beküldését követően, szervezőink küldenek neked egy e-mailt, a megadott e-mail címedre, ami egyben a visszaigazolásunk is.
 5. 5. A visszaigazoló e-mail után kell a részvételi díjat befizetni, ami lehet átutalás, banki készpénzbefizetés vagy postai befizetés. 
 6. 6. Számlaszám: emilben küldjük el.
 7. 7. A befizetésedről kapsz egy visszaigazoló e-mailt majd, ill. a program előtt 2 nappal küldünk egy emlékeztető levelet a program részleteiről.
 8. 8. Ha közbejönne valami, a programról az adatlapodon tudod törölni magad vagy tájékoztass minket e-mailben a randimaskepp@gmail.com címen.
 9. 9. Ha befizettél a programra és azt 48 órával a program előtt mondod le, akkor a befizetés átvezethető egy másik programra vagy kérheted a visszautalást is.
 10. 10. A befizetésekről számlát állítunk ki, melyet csak akkor küldünk el neked, ha ezt kéred tőlünk e-mailben (randimaskepp@gmail.com).

SÚGÓ
REGISZTRÁLOK