Időpont: 2023.12.09. 18.00 óra

Csajok, borok, dilemmák ÚJDONSÁG, csak lányoknak! dec. 9.

Szabad fiú helyek: 0
Szabad lány helyek: 28

Helyszín: Winescape borbár 1081 Kenyérmező u. 6.

Ti mondtátok, hogy mennyire jó lenne egy program, ahol a lányok is ismerkedhetnek, beszélgethetnek, tapasztalatokat cserélhetnek: megérkezett! A csajok, borok, dilemmák társkereső lányok és nők estéje pár palack bor mellett. Olyan témákról fogunk beszélgetni, ami minket érdekel: újrakezdés, ismerkedés, lehetőségek, választások, bökkenők. Itt nincsenek korosztályos korlátok, a fiatalabbak és még fiatalabbak élettapasztalata ugyanúgy fontos – mindenből tanulhatunk.

A helyszín a borkóstolóink helyszíne lesz, hiszen a Winescape borbárban minden klappol egy tökéletes estéhez! Anita, a programvezető csak a témát veti fel, biztosak vagyunk benne, hogy mindenkinek lesz hozzáfűznivalója. A sommelier picit beszél a borokról is, amiket kóstolunk, de mindenekelőtt arról gondoskodik, hogy legyen a poharunkban ital, amikor az élet nagy kérdéseiről merengünk. A megszokott kísérőfalatok teszik teljessé az estét. Ha szeretnétek, az este után folytathatjátok még az eszmecserét a borbárban is (23 óráig van nyitva), de akár a pesti éjszakában is útnak indulhattok együtt. Sőt, szívesen látnak Titeket a szabadulószobában is – ez rögtön ott, a pincében található egyszerre 2-6 fő mehet be, külön részvételi díj ellenében. Mennyi lehetőség!

Az első esténk témája az újrakezdés lesz. Unalmas téma? Dehogy is. Ahány ember, annyi történet, mégis ugyanazok a kérdések, aggodalmak. Jesszusom, 2/20 éve randiztam utoljára. Mi most a szokás? Hogyan kezdjek hozzá? Nem ciki? Nem ciki! Nem vagy egyedül. Aki ezen az estén itt lesz, pontosan tudja, hogy miről beszélsz. Azért vagyunk itt, hogy megosszuk egymással a tépelődésünket, miközben remek borokat kortyolunk, és jól érezzük magunkat. Csajok, borok, dilemmák. Készen állsz egy szuper estére?

Részletek

 1. Helyszín: Winescape borbár (Budapest, Kenyérmező u. 6. 1081)
 2. Időpont: 2023.12.09. szombat. 18.00-21.00 óráig
 3. Korosztály: minden lányt és nőt nagy szeretettel várunk!
 4. Részvételi díj: 9900 Ft/fő

Az ár tartalmazza

 1. - A programszervezését és a személyes odafigyelést a jelentkezéseknél
 2. - A programvezető által vezetett beszélgető estet
 3. - 2 féle minőségi bor kóstolását és kísérő falatkákat, sajtokat, kencéket (vegetáriánusokra is gondoltunk). A bor helyett szörpöt is tudtok választani és természetesen vizet is felszolgálnak.
 4. - Hangulatos belvárosi pince biztosítását
 5. - Sommelier és a játékmester programvezetését
    (könnyed hangulat, minket érdeklő témák)


A jelentkezés menete

 1. 1. Lépj be az oldalra a felhasználó neveddel, jelszavaddal vagy regisztrálj! A regisztráció ingyenes. 
 2. 2. Miután beléptél, a fő oldalunkon válaszd ki, hogy melyik programra szeretnél jönni és ott nyomj rá a Jelentkezem gombra. 
 3. Fontos információ: ez a program garanciás programként nem váltható be.
 4. 3. Ha nem vagy belépve az oldalra és úgy nyomsz a jelentkezem gombra, automatikusan a bejelentkezési felület jön fel.
 5. 4. A jelentkezés beküldését követően, szervezőink küldenek neked egy e-mailt, a megadott e-mail címedre, ami egyben a visszaigazolásunk is.
 6. 5. A visszaigazoló e-mail után kell a részvételi díjat befizetni, ami lehet átutalás, banki készpénzbefizetés vagy postai befizetés. 
 7. 6. Számlaszámemilben küldjük (A számlázási címet és a program dátumát tüntesd fel a befizetésnél.)
  7. A befizetésedről kapsz egy visszaigazoló e-mailt majd, ill. a program előtt 1-2 nappal küldünk egy emlékeztető levelet a program részleteiről.
 8. 8. Ha közbejönne valami, a programról az adatlapodon tudod törölni magad vagy tájékoztass minket e-mailben a randimaskepp@gmail.com címen.
 9. 10. A befizetésekről számlát állítunk ki, melyet csak akkor küldünk el neked postán is, ha ezt kéred tőlünk e-mailben (randimaskepp@gmail.com).

SÚGÓ
REGISZTRÁLOK