Időpont: 2024.02.24. 16.00 óra

Februári Intro, azaz speed-dating 30-45 éveseknek. 2. alkalomfebr. 24.

Helyszín: Prága kávéház, 1085 Budapest, Baross u. 8.

„Akadhat két ember, akinek hét esztendő is kevés volna a megismerkedésre, másoknak talán hét nap sem kell hozzá.” 

Több mint kétszáz éve mondta ezt Jane Austen és azóta bizony felgyorsult a világ. Ma 7 perc jut egy gyors randin ugyanerre. 7 perc személyenként. Gyorsan-gyorsan, egyik partner a másik után. Ez az első benyomás megszerzésére kitűnő alkalom, és a kutatások szerint ezek a benyomások tartósak is lehetnek, de valahogy mégis olyan lelketlen és zavarba ejtő így ismerkedni. Mi megpróbáljuk megtartani ennek az ismerkedési formának az előnyeit és kiküszöbölni a hátrányait. Alkalmad lesz minimum hét perc beszélgetésre minden lehetséges partnerrel, de emellett igyekszünk oldani a feszültséget, személyes odafigyeléssel és támogató környezettel.

Ha próbáltad már ezt a típusú ismerkedést és tetszett, akkor itt a helyed. Ha nem tetszett, adj egy esélyt nekünk és magadnak, meglátod ez sokkal jobb lesz. Ha még nem próbáltad, gyere el, és tapasztald meg, hogy velünk működik.   

Ma már csak korlátozottan tudjuk az emileket nézni, ezért jelentkezésnél inkább telefonon keress minket: 70-5406292 vagy 20-5734300

Részletek

Ma már csak korlátozottan tudjuk az emileket nézni, ezért jelentkezésnél inkább telefonon keress minket: 70-5406292 vagy 20-5734300

 • Időpont: 2024.02.24. szombat! 16.00.-18.00 ig
 • Helyszín: Prága kávéház, Baross u. 8.
 • Korosztály: 30-45 év (irányadó!)
 • Részvételi díj: 7000 ft/fő, amely tartalmaz egy választott italt is
 • Februárban összesen két dupla alkalmat tartunk, szeretnénk minden jelentkezőnek teret adni, ezért a fiúkat kérjük, hogy egy hónapban csak egy alkalomra jelentkezzenek be. Köszönjük! A lányok megkötés nélkül tudnak már a szabad helyekre jelentkezni. 
 • Ma már csak korlátozottan tudjuk az emileket nézni, ezért jelentkezésnél inkább telefonon keress minket: 70-5406292 vagy 20-5734300

Az ár tartalmazza

 1. - A randi szervezését és a személyes odafigyelést a jelentkezéseknél
 2. - Egy választott italt (többféle italból tudsz majd választani: üdítő, bor, sör, kávé)
 3. - Ismerkedési lehetőséget 12-20 nyitott fiúval és lánnyal
 4. - Garanciák: arány- korosztály- és "nem tetszik" garancia. 
 5. - A játékmester programvezetését
 6. - Kérdőívet, melyen a neked tetsző fiúkat/lányokat jelölheted meg
 7. - 48 órán belüli e-mail visszajelzés a randi kérdőívei alapján
 8. - Kölcsönös a jelölés esetén az elérhetőségek megküldését 


Miért ne hagyd ki ezt a programot?
 

 1. Mert mi az offline-ra szavazunk: itt személyesen, 3 dimenzióban ismerkedhetsz!
 2. - Mert Budapest legnagyobb és legváltozatosabb offline társkeresőjeként várunk, többéves tapasztalattal.
 3. - Mert a legbarátságosabb áron randizhatsz nálunk, ennél kedvezőbb árú szervezett offline társkereső programot nem találsz.
 4. - Mert egy kétszemélyes mozizás áráért legalább 6 ellenkező nemű személlyel ismerkedhetsz, ráadásul nincs kínos feszengés, ha nem tetszik senki.
 5. - Ha nem jön be senki, a következő alkalom ingyenes (a részleteket a honlapon keresd a nemtetszik senki garanciáról)! A nem tetszik senki garancia csak teljesárú programnál jár.


A jelentkezés menete

Ma már csak korlátozottan tudjuk az emileket nézni, ezért jelentkezésnél inkább telefonon keress minket: 70-5406292 vagy 20-5734300

 Lépj be az oldalra a felhasználó neveddel, jelszavaddal. Ha nincs még belépési kódod, akkor először regisztrálnod kell hozzánk. A regisztráció ingyenes. 

 1. 2. Miután beléptél, lépj a fő oldalunkra és válaszd ki, hogy melyik programra szeretnél jönni. A program neve mellett találod a Jelentkezem gombot.
 2. 3. Ha nem léptél ba az oldalunkra és úgy nyomsz a jelentkezem gombra, automatikusan a bejelentkezési felület jön fel.
 3. 4. A jelentkezés beküldését követően, szervezőink küldenek neked majd egy e-mailt az e-mail címedre, ami egyben a visszaigazolásunk. A visszaigazolásoknál figyelembe vesszük a többi jelenzkezést, figyeljük az arányokat, korosztályokat. Szükség esetén javaslatot teszünk, jelentkezz bátran, személyesen foglalkozunk és törődünk veled.
 4. 5. A visszaigazoló e-mail után kell a részvételi díjat befizetni, ami lehet átutalás, banki készpénzbefizetés vagy postai befizetés. A visszaigazoló e-mail mindent infót tartalmaz, de azért itt is megadjuk.
 5. 6. Számlaszámemilben küldjük (A számlázási címet és a program dátumát tüntesd fel a befizetésnél.)
  7. A befizetésedről is kapsz egy visszaigazoló e-mailt majd, ill. kiállítjuk a számlát is, amit a kérésedre megküldünk elektronikusan.
 6. 8. A program előtt 1-2 nappal mindig küldünk egy emlékeztető levelet, amiben a részletekről, kezdésről tájékoztatunk, nehogy elfelejtsd, hogy várunk:) 
 7. 8. Ha közbejönne valami és még sem tudsz eljönni, mindenképpen jelezd felén, így tudjuk az aránygaranciát megtartani, amit vállalunk. Többféle módon jelezheted, hogy nem jössz: 1. belépsz az online oldalra és az adatlapodon törlöd a programot. 2. Tájékoztathatsz minket e-mailben is a randimaskepp@gmail.com címen.
 8. 9. Ha befizettél a programra és azt 48 órával a program előtt mondod le, akkor a befizetés átvezethető egy másik programra vagy kérheted a visszautalást is.
 9. 10. Ha aznap mondod le a programot, vagy tegyük fel nem szólsz nekünk, akkor a befizetésed nem jár vissza, már nem volt lehetőségünk alakítani a csapat létszámán, összetételén.

JELENTKEZEM
Ide kattintva a fő oldalra lépsz vissza, ahol a program neve melletti Jelentkezem gomb segítségével tudsz feliratkozni, ha már regisztrálva vagy.

REGISZTRÁLOK
SÚGÓ