Időpont: 2021.06.18. 19.00 óra

Júniusi Adagio - speed dating Randimásképp módra jún. 18.

Szabad fiú helyek: 7
Szabad lány helyek: 10

Helyszín: Budapest, Villányi út.

„Akadhat két ember, akinek hét esztendő is kevés volna a megismerkedésre, másoknak talán hét nap sem kell hozzá.” 

Több mint kétszáz éve mondta ezt Jane Austen és azóta bizony felgyorsult a világ. Ma 7 perc jut egy gyors randin ugyanerre.  7 perc személyenként. Gyorsan-gyorsan, egyik partner a másik után. Ez az első benyomás megszerzésére kitűnő alkalom, és a kutatások szerint ezek a benyomások tartósak is lehetnek, de valahogy mégis olyan lelketlen és zavarba ejtő így ismerkedni. Mi megpróbáljuk megtartani ennek az ismerkedési formának az előnyeit és kiküszöbölni a hátrányait. Alkalmad lesz minimum hét perc beszélgetésre minden lehetséges partnerrel, de emellett játszani is fogunk és beszélgetni az ismerkedés nehézségeiről, vicces vagy meghökkentő epizódjairól. A program elején lesz időd feloldódni, a végén pedig közös játékkal búcsúzunk.

Ha próbáltad már ezt a típusú ismerkedést és tetszett, akkor itt a helyed. Ha nem tetszett, adj egy esélyt nekünk és magadnak, meglátod ez sokkal jobb lesz. Ha még nem próbáltad, gyere el, és tapasztald meg, hogy velünk működik.   

Részletek

 • Időpont: 2021.06.18. péntek
 • Helyszín: Budapest, Villányi út.
 • Részvételi díj: 5000 ft/fő

KEDVEZMÉNYEK


Az ár tartalmazza

 1. - A randi szervezését és a személyes odafigyelést a jelentkezéseknél
 2. - Ismerkedési lehetőséget 10-20 nyitott fiúval és lánnyal
 3. - Garanciák: arány-. korosztály- és "nem tetszik" garancia. 
 4. - A játékmester programvezetését (könnyed hangulat, szórakoztató játékok) 
 5. - Kérdőívet, melyen a neked tetsző fiúkat/lányokat jelölheted meg
 6. - 48 órán belüli e-mail visszajelzés a randi kérdőívei alapján
 7. - Kölcsönös a jelölés esetén az elérhetőségek megküldését 
 8. - 3 féle garanciánkat: kor-, nem és nemtetszés garancia (a részleteket a honlapon keresd) 


Miért ne hagyd ki ezt a programot?
 

 1. Mert mi az offline-ra szavazunk: itt személyesen, 3 dimenzióban ismerkedhetsz!
 2. - Mert Budapest legnagyobb és legváltozatosabb offline társkeresőjeként várunk, többéves tapasztalattal.
 3. - Mert a legbarátságosabb áron randizhatsz nálunk, ennél kedvezőbb árú szervezett offline társkereső programot nem találsz.
 4. - Mert egy kétszemélyes mozizás áráért legalább 5 ellenkező nemű személlyel ismerkedhetsz, ráadásul nincs kínos feszengés, ha nem tetszik senki.
 5. - Ha nem jön be senki, a következő alkalom ingyenes (a részleteket a honlapon keresd a nemtetszik senki garanciáról)!


A jelentkezés menete

 1. 1. Lépj be az oldalra a felhasználó neveddel, jelszavaddal. Ha nincs még belépési kódod, akkor először regisztrálnod kell hozzánk. A regisztráció ingyenes. 
 2. 2. Miután beléptél, lépj a fő oldalunkra és válaszd ki, hogy melyik programra szeretnél jönni. A program neve mellett találod a Jelentkezem gombot.
 3. 3. Ha nem léptél ba az oldalunkra és úgy nyomsz a jelentkezem gombra, automatikusan a bejelentkezési felület jön fel.
 4. 4. A jelentkezés beküldését követően, szervezőink küldenek neked majd egy e-mailt az e-mail címedre, ami egyben a visszaigazolásunk. A visszaigazolásoknál figyelembe vesszük a többi jelenzkezést, figyeljük az arányokat, korosztályokat. Szükség esetén javaslatot teszünk, jelentkezz bátran, személyesen foglalkozunk és törődünk veled.
 5. 5. A visszaigazoló e-mail után kell a részvételi díjat befizetni, ami lehet átutalás, banki készpénzbefizetés vagy postai befizetés. A visszaigazoló e-mail mindent infót tartalmaz, de azért itt is megadjuk.
 6. 6. Számlaszámemilben küldjük (A számlázási címet és a program dátumát tüntesd fel a befizetésnél.)
  7. A befizetésedről is kapsz egy visszaigazoló e-mailt majd, ill. kiállítjuk a számlát is, amit a kérésedre megküldünk elektronikusan.
 7. 8. A program előtt 2 nappal mindig küldünk egy emlékeztető levelet, amiben a részletekről, kezdésről tájékoztatunk, nehogy elfelejtsd, hogy várunk:) 
 8. 8. Ha közbejönne valami és még sem tudsz eljönni, mindenképpen jelezd felén, így tudjuk az aránygaranciát megtartani, amit vállalunk. Többféle módon jelezheted, hogy nem jössz: 1. belépsz az online oldalra és az adatlapodon törlöd a programot. 2. Tájékoztathatsz minket e-mailben is a randimaskepp@gmail.com címen.
 9. 9. Ha befizettél a programra és azt 48 órával a program előtt mondod le, akkor a befizetés átvezethető egy másik programra vagy kérheted a visszautalást is.
 10. 10. Ha aznap mondod le a programot, vagy tegyük fel nem szólsz nekünk, akkor a befizetésed nem jár vissza, már nem volt lehetőségünk alakítani a csapat létszámán, összetételén.

JELENTKEZEM
Ide kattintva a fő oldalra lépsz vissza, ahol a program neve melletti Jelentkezem gomb segítségével tudsz feliratkozni, ha már regisztrálva vagy.

REGISZTRÁLOK
SÚGÓ