Időpont: 2020.08.14. 19.00 óra

Klasszikus társasjáték randi aug.14.

Helyszín: Budapest, Villányi út

Ismerkedés és játék egyben! Ezt a Társasjátékos randit közkívánatra a társkeresésre és társaságépítésre szabtuk, 2 órás időtartamban, kinyitjuk a társasok dobozát. A programot arány és korosztálygaranciával szervezzük.

A társasjátékok főként asszociációt, beszélgetést igénylő játékok. Mi lenne érdekesebb, mint új arcokkal találkozni, egy asztalhoz ülni, kényszeredett kérdések helyett vidám kártyákat húzni és közben észrevétlenül kapcsolatokat szőni. Kíváncsiság, érdeklődés, nyitottság és sok-sok nevetés vár nálunk, ahova nem ciki egyedül jönni, hiszen mindenki egyedül érkezzik. Két órán keresztül látod együtt csapatot, van időd megismerni a másikat, játékmesterünk trükkös helycserékkel biztosítja, hogy több játékkal is játszál és mindenkit megismerjél. 

Részletek

 1. Helyszín: Budapest, Villányi úti konferenciaközpont
 2. Időpont: 2020.08.14. 19.00-21.00 óráig
 3. Korosztály: lányok 26-39 év, fiúk 26-43 év (A jelentkezéseknél személyes odafigyeléssel törődünk mindenkivel, hogy a randi a legjobb választás legyen.)
 4. Létszám: min 10, max 22 fő. 
 5. Részvételi díj: 5.000 Ft/fő


KEDVEZMÉNYEK


Az ár tartalmazza

 1. - A randi szervezését és a személyes odafigyelést a jelentkezéseknél
 2. - Ismerkedési lehetőséget 10-20 nyitott fiúval és lánnyal
 3. - Garantált legalább 5 fiú, 5 lány részvételét a programon
 4. - A játékmester programvezetését (könnyed hangulat, szórakoztató játékok) 
 5. - Kérdőívet, melyen a neked tetsző fiúkat/lányokat jelölheted meg
 6. - 48 órán belüli e-mail visszajelzés a randi kérdőívei alapján
 7. - Kölcsönös a jelölés esetén az elérhetőségek megküldését 
 8. - 3 féle garanciánkat: kor-, nem és nemtetszés garancia (a részleteket a honlapon keresd) 

 

Miért ne hagyd ki ezt a programot? 

 1. - Mert a hetedből nem hiányozhat a játék!
 2. - Mert mi az offline-ra szavazunk: itt személyesen, 3 dimenzióban ismerkedhetsz!
 3. - Mert Budapest legnagyobb és legváltozatosabb offline társkeresőjeként várunk, többéves tapasztalattal.
 4. - Mert a legbarátságosabb áron randizhatsz nálunk, ennél kedvezőbb árú szervezett offline társkereső programot nem találsz.
 5. - Mert egy kétszemélyes mozizás áráért legalább 5 ellenkező nemű személlyel ismerkedhetsz, ráadásul nincs kínos feszengés, ha nem tetszik senki.
 6. - Ha nem jön be senki, a következő alkalom ingyenes (a részleteket a honlapon keresd a nemtetszik senki garanciáról)!


A jelentkezés menete

 1. 1. Lépj be az oldalra a felhasználó neveddel, jelszavaddal. Ha nincs még belépési kódod, akkor először regisztrálnod kell hozzánk. A regisztráció ingyenes. 
 2. 2. Miután beléptél, lépj a fő oldalunkra és válaszd ki, hogy melyik programra szeretnél jönni. A program nevét tartalmazó boxban, jobb oldalon találod a jelentkezési űrlapot.
 3. 3. Ha nem léptél ba az oldalunkra és úgy nyomsz a jelentkezem gombra, automatikusan a bejelentkezési felület jön fel.
 4. 4. A jelentkezés beküldését követően, szervezőink küldenek neked majd egy e-mailt, ami egyben a visszaigazolásunk. A visszaigazolásoknál figyelembe vesszük a többi jelenzkezést, figyeljük az arányokat, korosztályokat. Szükség esetén javaslatot teszünk, jelentkezz bátran, személyesen foglalkozunk és törődünk veled. Ha simán visszaigazoljuk és megírjuk a részvételi díjat, akkor tökéletesen megfelel neked szerintünk a program.
 5. 5. A visszaigazoló e-mailünk után kell a részvételi díjat befizetned. A befizetés lehet átutalás, banki készpénzbefizetés vagy postai befizetés. A visszaigazoló e-mail mindent infót tartalmaz, de azért itt is megadjuk.
 6. 6. Számlaszám:emilben elküldjük.
 7. 7. A befizetésed beérkezéséről küldünk egy visszaigazoló e-mailt, ill. kiállítjuk a számlát is, amit a kérésedre megküldünk elektronikusan.
 8. 8. A program előtt 2 nappal biztosan kapsz egy emlékeztető e-mailt tőlünk, amiben a részletekről, kezdésről tájékoztatunk, nehogy elfelejtsd, hogy várunk:) 
 9. 8. Ha közbejönne valami és még sem tudsz eljönni, mindenképpen jelezd felénk, így tudjuk a garanciákat megtartani, amit vállalunk. Többféle módon jelezheted, hogy nem jössz: 1. Belépsz az online oldalra és az adatlapodon törlöd a programot. 2. Tájékoztathatsz minket e-mailben is a randimaskepp@gmail.com címen.
 10. 9. Ha befizettél a programra és azt 48 órával a program előtt mondod le, akkor a befizetés átvezethető egy másik programra vagy kérheted a visszautalást.
 11. 10. Ha aznap mondod le a programot, vagy tegyük fel nem szólsz nekünk, akkor a befizetésed nem jár vissza, mert már nem volt lehetőségünk alakítani a csapat létszámán, összetételén.

JELENTKEZEM
Ide kattintva a fő oldalra lépsz vissza, ahol a program neve melletti Jelentkezem gomb segítségével tudsz jelentkezni. Ha még nem vagy regisztrálva, akkor az lesz az első lépés:)

SÚGÓ
REGISZTRÁLOK