Időpont: 2020.07.31. 19.00 óra

Nyári Krimirandi júl. 31.

Helyszín: Budapest, Villányi út.

Izgalmas, saját készítésű, 2 órás játékunk alatt könnyen elfeleded a hétköznapok rohanását, a játék kinyitja a kapukat az ismerkedéshez és az érkezéskor ismeretlennek tűnő arcok egy csapásra ismerőssé válnak. A szervezés során nagy gondot fordítunk a kiegyensúlyozott arány és kor eloszlásra, hogy a társkereséshez valós alapot biztosítsunk.


A nyomozás és játék közben fő célunk az ismerkedés, a játék segítségével kitűnő hangulatot varázsolunk. A szálak felgöngyölítésében a játékmesterünk segít, vezeti a játékot, forgatja a csapatot. A játékból nem lehet kiesni, mindenkinek fontos szerepe van abban, hogy a rejtélyt közösen oldjátok meg.

A garanciáról bővebben

Részletek

 1. Helyszín: Budapest, Villányi út
 2. Időpont: 2020.07.31. 19.00-21.00 óráig (péntek)
 3. Korosztály: lányok 26-42 év, fiúk 28-45 év (A jelentkezéseknél személyes odafigyeléssel törődünk mindenkivel, hogy a randi a legjobb választás legyen korosztályban.)
 4. Létszám: min 10, max 20 fő. 
 5. Részvételi díj: 5000 Ft/fő

KEDVEZMÉNYEK 


Az ár tartalmazza

 1. - A randi szervezését és a személyes odafigyelést a jelentkezéseknél
 2. - Az egyedi játékot és a kapcsolódó felszerelést
 3. - Ismerkedési lehetőséget 10-20 nyitott fiúval és lánnyal
 4. - Garantált 5 fiú, 5 lány részvételét a programon
 5. - A játékmester programvezetését 
 6. - Kérdőívet, melyen a neked tetsző fiúkat/lányokat jelölheted meg
 7. - 3 féle garancia: arány, kor és nem tetszik senki
 8. - 48 órán belüli e-mail visszajelzés a randi kérdőívei alapján
 9. - Kölcsönös a jelölés esetén az elérhetőségek megküldését A jelentkezés menete 

 1. 1. Lépj be az oldalra a felhasználó neveddel, jelszavaddal vagy regisztrálj! A regisztráció ingyenes. 
 2. 2. Miután beléptél, a fő oldalunkon válaszd ki, hogy melyik programra szeretnél jönni és ott nyomj rá a Jelentkezem gombra.
 3. 3. Ha nem vagy belépve az oldalra és úgy nyomsz a jelentkezem gombra, automatikusan a bejelentkezési felület jön fel.
 4. 4. A jelentkezés beküldését követően, szervezőink küldenek neked egy e-mailt, a megadott e-mail címedre, ami egyben a visszaigazolásunk is.
 5. 5. A visszaigazoló e-mail után kell a részvételi díjat befizetni, ami lehet átutalás, banki készpénzbefizetés vagy postai befizetés. 
 6. 6. A számlaszámot emilben küldjük.
 7. 7. A befizetésedről kapsz egy visszaigazoló e-mailt majd, ill. a program előtt 2 nappal küldünk egy emlékeztető levelet a program részleteiről.
 8. 8. Ha közbejönne valami, a programról az adatlapodon tudod törölni magad vagy tájékoztass minket e-mailben a randimaskepp@gmail.com címen.
 9. 9. Ha befizettél a programra és azt 48 órával a program előtt mondod le, akkor a befizetés átvezethető egy másik programra vagy kérheted a visszautalást is.
 10. 10. A befizetésekről számlát állítunk ki, melyet csak akkor küldünk el neked, ha ezt kéred tőlünk e-mailben (randimaskepp@gmail.com).

SÚGÓ
REGISZTRÁLOK