Időpont: 2020.06.13. 10.00 óra

Nyárindító Túrarandi jún. 13.

Helyszín: Pilisborosjenőnél ("egri vár", Teve-szikla)

A túrákat sokan szeretik, ráadásul ez a kirándulás a társkeresésnek és társaságépítésnek is lehetőséget ad. A csapatban egy közös pont máris van, hogy résztvevők szeretnek kimozdulni, aktívak lenni, nyitni mások felé. 

Csodaszép helyekre megyünk, közben többször megállunk, ami alatt a túravezetőnk rövidke, játékos feladatokkal hozza közelebb egymáshoz a társaságot. 


A túra könnyű, nem a teljesítményről szól. A szervezésben nagy gondot fordítunk az arány és létszámgaranciára. Nem véletlenszerűen összeverődő társaság vár, hanem olyan csapat, ahol társkereső lányok és fiúk is vannak, hasonló létszámban. Mozdulj ki Te is!

Részletek

Várólistára jelentkezés: randimaskepp@gmail.com

 • Időpont: 2020.06.13. szombat
 • Útvonal: Pilisborosjenőnél ("egri vár", Teve-szikla)
 • Részvételi díj: 5.000 Ft/fő
 • Táv: kb. 10-12 km
 • Nehézség: könnyű, a fő cél az ismerkedés és nem a teljesítmény.
 • Találkozó:  de. 10-kor
 • Várható visszaérkezés: du. 3 óra körül

KEDVEZMÉNYEK


Az ár tartalmazza

 1. - A randi szervezését és a személyes odafigyelést a jelentkezéseknél
 2. - Ismerkedési lehetőséget 10-20 nyitott fiúval és lánnyal
 3. - Garanciák: arány-. korosztály- és "nem tetszik" garancia. 
 4. - A játékmester programvezetését (könnyed hangulat, túraútvonal, szórakoztató játékok) 
 5. - Kérdőívet, melyen a neked tetsző fiúkat/lányokat jelölheted meg
 6. - 48 órán belüli e-mail visszajelzés a randi kérdőívei alapján
 7. - Kölcsönös a jelölés esetén az elérhetőségek megküldését 
 8. - 3 féle garanciánkat: kor-, nem és nemtetszés garancia (a részleteket a honlapon keresd) 


Miért ne hagyd ki ezt a programot?
 

 1. - Mert a hetedből nem hiányozhat a mozgás!
 2. - Mert mi az offline-ra szavazunk: itt személyesen, 3 dimenzióban ismerkedhetsz!
 3. - Mert Budapest legnagyobb és legváltozatosabb offline társkeresőjeként várunk, többéves tapasztalattal.
 4. - Mert a legbarátságosabb áron randizhatsz nálunk, ennél kedvezőbb árú szervezett offline társkereső programot nem találsz.
 5. - Mert egy kétszemélyes mozizás áráért legalább 5 ellenkező nemű személlyel ismerkedhetsz, ráadásul nincs kínos feszengés, ha nem tetszik senki.
 6. - Ha nem jön be senki, a következő alkalom ingyenes (a részleteket a honlapon keresd a nemtetszik senki garanciáról)!


A jelentkezés menete

 1. 1. Lépj be az oldalra a felhasználó neveddel, jelszavaddal. Ha nincs még belépési kódod, akkor először regisztrálnod kell hozzánk. A regisztráció ingyenes. 
 2. 2. Miután beléptél, lépj a fő oldalunkra és válaszd ki, hogy melyik programra szeretnél jönni. A program neve mellett találod a Jelentkezem gombot.
 3. 3. Ha nem léptél ba az oldalunkra és úgy nyomsz a jelentkezem gombra, automatikusan a bejelentkezési felület jön fel.
 4. 4. A jelentkezés beküldését követően, szervezőink küldenek neked majd egy e-mailt az e-mail címedre, ami egyben a visszaigazolásunk. A visszaigazolásoknál figyelembe vesszük a többi jelenzkezést, figyeljük az arányokat, korosztályokat. Szükség esetén javaslatot teszünk, jelentkezz bátran, személyesen foglalkozunk és törődünk veled.
 5. 5. A visszaigazoló e-mail után kell a részvételi díjat befizetni, ami lehet átutalás, banki készpénzbefizetés vagy postai befizetés. A visszaigazoló e-mail mindent infót tartalmaz, de azért itt is megadjuk.
 6. 6. Számlaszám: emilben küldjük (A számlázási címet és a program dátumát tüntesd fel a befizetésnél.)
  7. A befizetésedről is kapsz egy visszaigazoló e-mailt majd, ill. kiállítjuk a számlát is, amit a kérésedre megküldünk elektronikusan.
 7. 8. A program előtt 2 nappal mindig küldünk egy emlékeztető levelet, amiben a részletekről, kezdésről tájékoztatunk, nehogy elfelejtsd, hogy várunk:) 
 8. 8. Ha közbejönne valami és még sem tudsz eljönni, mindenképpen jelezd felén, így tudjuk az aránygaranciát megtartani, amit vállalunk. Többféle módon jelezheted, hogy nem jössz: 1. belépsz az online oldalra és az adatlapodon törlöd a programot. 2. Tájékoztathatsz minket e-mailben is a randimaskepp@gmail.com címen.
 9. 9. Ha befizettél a programra és azt 48 órával a program előtt mondod le, akkor a befizetés átvezethető egy másik programra vagy kérheted a visszautalást is.
 10. 10. Ha aznap mondod le a programot, vagy tegyük fel nem szólsz nekünk, akkor a befizetésed nem jár vissza, már nem volt lehetőségünk alakítani a csapat létszámán, összetételén.

JELENTKEZEM
Ide kattintva a fő oldalra lépsz vissza, ahol a program neve melletti Jelentkezem gomb segítségével tudsz feliratkozni, ha már regisztrálva vagy.

REGISZTRÁLOK
SÚGÓ