Időpont: 2021.05.29. 10.00 óra

Tavaszzáró Túrarandi máj. 29.

Helyszín: Remeteszőlős-Nagykovácsi

A túrákat mindig a járványügyi szabályok betartása mellett szervezzük. 

A túrákat sokan szeretik, ráadásul ez a kirándulás a társkeresésnek és társaságépítésnek is lehetőséget ad. A csapatban egy közös pont máris van, hogy résztvevők szeretnek kimozdulni, aktívak lenni, nyitni mások felé. 

Csodaszép helyekre megyünk, közben többször megállunk, ami alatt a túravezetőnk rövidke, játékos feladatokkal hozza közelebb egymáshoz a társaságot. 

A túra könnyű, nem a teljesítményről szól. A szervezésben nagy gondot fordítunk az arány és létszámgaranciára. Nem véletlenszerűen összeverődő társaság vár, hanem olyan csapat, ahol társkereső lányok és fiúk is vannak, hasonló létszámban. Mozdulj ki Te is!

Részletek

 • Időpont: 2021.05.29. szombat
 • Útvonal: Remeteszőlős-Nagykovácsi
 • Részvételi díj: 5.000 Ft/fő
 • Táv: kb. 10-12 km
 • Nehézség: könnyű, a fő cél az ismerkedés és nem a teljesítmény.
 • Találkozó:  de. 10-kor
 • Várható visszaérkezés: du. 3-4 óra körül

KEDVEZMÉNYEK


Az ár tartalmazza

 1. - A randi szervezését és a személyes odafigyelést a jelentkezéseknél
 2. - Ismerkedési lehetőséget 10-20 nyitott fiúval és lánnyal
 3. - Garanciák: arány-. korosztály- és "nem tetszik" garancia. 
 4. - A játékmester programvezetését (könnyed hangulat, túraútvonal, szórakoztató játékok) 
 5. - Kérdőívet, melyen a neked tetsző fiúkat/lányokat jelölheted meg
 6. - 48 órán belüli e-mail visszajelzés a randi kérdőívei alapján
 7. - Kölcsönös a jelölés esetén az elérhetőségek megküldését 
 8. - 3 féle garanciánkat: kor-, nem és nemtetszés garancia (a részleteket a honlapon keresd) 


Miért ne hagyd ki ezt a programot?
 

 1. - Mert a hetedből nem hiányozhat a mozgás!
 2. - Mert mi az offline-ra szavazunk: itt személyesen, 3 dimenzióban ismerkedhetsz!
 3. - Mert Budapest legnagyobb és legváltozatosabb offline társkeresőjeként várunk, többéves tapasztalattal.
 4. - Mert a legbarátságosabb áron randizhatsz nálunk, ennél kedvezőbb árú szervezett offline társkereső programot nem találsz.
 5. - Mert egy kétszemélyes mozizás áráért legalább 5 ellenkező nemű személlyel ismerkedhetsz, ráadásul nincs kínos feszengés, ha nem tetszik senki.
 6. - Ha nem jön be senki, a következő alkalom ingyenes (a részleteket a honlapon keresd a nemtetszik senki garanciáról)!


A jelentkezés menete

 1. 1. Lépj be az oldalra a felhasználó neveddel, jelszavaddal. Ha nincs még belépési kódod, akkor először regisztrálnod kell hozzánk. A regisztráció ingyenes. 
 2. 2. Miután beléptél, lépj a fő oldalunkra és válaszd ki, hogy melyik programra szeretnél jönni. A program neve mellett találod a Jelentkezem gombot.
 3. 3. Ha nem léptél ba az oldalunkra és úgy nyomsz a jelentkezem gombra, automatikusan a bejelentkezési felület jön fel.
 4. 4. A jelentkezés beküldését követően, szervezőink küldenek neked majd egy e-mailt az e-mail címedre, ami egyben a visszaigazolásunk. A visszaigazolásoknál figyelembe vesszük a többi jelenzkezést, figyeljük az arányokat, korosztályokat. Szükség esetén javaslatot teszünk, jelentkezz bátran, személyesen foglalkozunk és törődünk veled.
 5. 5. A visszaigazoló e-mail után kell a részvételi díjat befizetni, ami lehet átutalás, banki készpénzbefizetés vagy postai befizetés. A visszaigazoló e-mail mindent infót tartalmaz, de azért itt is megadjuk.
 6. 6. Számlaszámemilben küldjük (A számlázási címet és a program dátumát tüntesd fel a befizetésnél.)
  7. A befizetésedről is kapsz egy visszaigazoló e-mailt majd, ill. kiállítjuk a számlát is, amit a kérésedre megküldünk elektronikusan.
 7. 8. A program előtt 2 nappal mindig küldünk egy emlékeztető levelet, amiben a részletekről, kezdésről tájékoztatunk, nehogy elfelejtsd, hogy várunk:) 
 8. 8. Ha közbejönne valami és még sem tudsz eljönni, mindenképpen jelezd felén, így tudjuk az aránygaranciát megtartani, amit vállalunk. Többféle módon jelezheted, hogy nem jössz: 1. belépsz az online oldalra és az adatlapodon törlöd a programot. 2. Tájékoztathatsz minket e-mailben is a randimaskepp@gmail.com címen.
 9. 9. Ha befizettél a programra és azt 48 órával a program előtt mondod le, akkor a befizetés átvezethető egy másik programra vagy kérheted a visszautalást is.
 10. 10. Ha aznap mondod le a programot, vagy tegyük fel nem szólsz nekünk, akkor a befizetésed nem jár vissza, már nem volt lehetőségünk alakítani a csapat létszámán, összetételén.

JELENTKEZEM
Ide kattintva a fő oldalra lépsz vissza, ahol a program neve melletti Jelentkezem gomb segítségével tudsz feliratkozni, ha már regisztrálva vagy.

REGISZTRÁLOK
SÚGÓ