Időpont: 2024.02.16. 19.00 óra

Valentin napi Borkóstoló randi febr. 16.

Helyszín: Winescape borbár, Budapest 1081 Kenyérmező u. 6.

Kapcsolódj ki pénteken, gyere egy remek hangulatú borkóstolóra, ahol új társaságot, új embereket ismerhetsz meg! Az ismerkedés mellett a borok világába is kalandozunk: remek borokkal várnak minket a borbár hangulatos helyiségében!

3 órás randi során nemcsak töltünk, de játszani is fogunk. Hangulatos pince, könnyed, humoros beszélgetés és játékos feladatok várnak rád, hogy közelebbről megismerhess mindenkit. Nincs feszengés és kötelező kérdésfeltevés, csak játék, nagyszerű borok és finom kísérő falatkák. Nem válunk borszakértőkké, de sokat fogunk nevetni és minden játékot más csapatban fogsz megoldani, hogy egy kicsit mindenkivel kapcsolatba kerüljél. A programot vidám és közvetlen játékvezetőnk vezeti, egy sommelier társaságában.


Részletek

 1. Helyszín: Winescape borbár (Budapest, Kenyérmező u. 6. 1081)
 2. Időpont: 2024.02.16.Péntek! 19.00-22.00 óráig
 3. Korosztály: lányok 26-44 év, fiúk 28-45 év 
 4. Létszám: min 10, max 35 fő 
 5. Részvételi díj: 15 000 Ft/fő
 6. Fontos információ: ez a program garanciás programként nem váltható be.

Az ár tartalmazza

 1. - A randi szervezését és a személyes odafigyelést a jelentkezéseknél
 2. - 3 féle garanciát a szervezéshez (létszám, korosztály és "nem tetszett senki" garancia)
 3. - 4 féle minőségi bor kóstolását és kísérő falatkákat, sajtokat, kencéket
 4. - Hangulatos belvárosi pince biztosítását
 5. - Sommelier és a játékmester programvezetését
    (könnyed hangulat, szórakoztató játékok)
 6. - Kérdőívet, melyen a neked tetsző fiúkat/lányokat jelölheted meg
 7. - 48 órán belüli e-mail értesítést a kérdőívek eredményéről, az elérhetőségeket kölcsönös jelölések esetén megadjuk a feleknek.


A jelentkezés menete

 1. 1. Lépj be az oldalra a felhasználó neveddel, jelszavaddal vagy regisztrálj! A regisztráció ingyenes. 
 2. 2. Miután beléptél, a fő oldalunkon válaszd ki, hogy melyik programra szeretnél jönni és ott nyomj rá a Jelentkezem gombra. 
 3. Fontos információ: ez a program garanciás programként nem váltható be.
 4. 3. Ha nem vagy belépve az oldalra és úgy nyomsz a jelentkezem gombra, automatikusan a bejelentkezési felület jön fel.
 5. 4. A jelentkezés beküldését követően, szervezőink küldenek neked egy e-mailt, a megadott e-mail címedre, ami egyben a visszaigazolásunk is.
 6. 5. A visszaigazoló e-mail után kell a részvételi díjat befizetni, ami lehet átutalás, banki készpénzbefizetés vagy postai befizetés. 
 7. 6. Számlaszámemilben küldjük (A számlázási címet és a program dátumát tüntesd fel a befizetésnél.)
  7. A befizetésedről kapsz egy visszaigazoló e-mailt majd, ill. a program előtt 1-2 nappal küldünk egy emlékeztető levelet a program részleteiről.
 8. 8. Ha közbejönne valami, a programról az adatlapodon tudod törölni magad vagy tájékoztass minket e-mailben a randimaskepp@gmail.com címen.
 9. 9. Ha befizettél a programra és azt 48 órával a programot megelőzően mondod le, akkor a befizetés átvezethető egy másik programra vagy kérheted a visszautalást is.
 10. 10. A befizetésekről számlát állítunk ki, melyet csak akkor küldünk el neked postán is, ha ezt kéred tőlünk e-mailben (randimaskepp@gmail.com).

SÚGÓ
REGISZTRÁLOK