Időpont: 2024.02.14. 19.00 óra

Valentin napi csokis gasztrorandi, bonbonkészítéssel és ehető afrodiziákumokkal febr. 14.

Helyszín: Borganika főzőstúdió, Akácfa u. 46-48.

Egy hangulatos sütő-főző studióban jövünk össze, ahol profi irányítás mellett tanuljuk meg a csokis finomságok készítésének csínját-bínját. Készítünk bonbont (alkoholosat is!), tányérdesszertet és forrócsokit is, amiket meg is kóstolunk, de ajándékba is hazavihetünk majd. Valentin nap alkalmából csupa afrodiziákummal töltjük meg a csokoládékat, például gyömbérrel, fahéjjal, fügével vagy vaníliával. A munka közben a konyha vidám zsibongással telik meg, magától értetődően ismerkedünk, beszélgetünk egymással, miközben összedolgozunk.

A 2,5 órás randi során nem csak a bonbonkészítésben mélyülünk el, de a Borganika profi csapatának vendégszeretetét is élvezzük: fejenként 2 pohár borral, korlátlan házi szörp, tisztított víz, nespresso fogyasztással, hideg falatokkal (könnyű vacsora) várnak minket!

A garanciáról ide kattintva olvashatsz bővebben.


Részletek

 1. Helyszín: Borganika, Akácfa u. 42-48.
 2. Időpont: 2024.02.14.szerda! 19.00-21.30 óráig
 3. Korosztály: lányok 26-44 év, fiúk 28-45 év 
 4. Létszám: min 12, max 35 fő 
 5. Részvételi díj: 19 000 Ft/fő
 6. Fontos információ: ez a program garanciás programként nem váltható be.

Az ár tartalmazza

 1. - A randi szervezését és a személyes odafigyelést a jelentkezéseknél
 2. - 3 féle garanciát a szervezéshez (létszám, korosztály és "nem tetszett senki" garancia)
 3. - bonbon, tányérdesszert és forrócsoki készítését, szép dobozt, 2 pohár bort, könnyű falatokat, korlátlan tisztított víz, házi szörp és nespresso fogyasztását
 4. - Hangulatos főzőstudió biztosítását
 5. - profi programvezetést, a csokis finomságok készítésének fortélyát, alapanyagokat
 6. - Kérdőívet, melyen a neked tetsző fiúkat/lányokat jelölheted meg
 7. - 48 órán belüli e-mail értesítést a kérdőívek eredményéről, az elérhetőségeket kölcsönös jelölések esetén megadjuk a feleknek.


A jelentkezés menete

 1. 1. Lépj be az oldalra a felhasználó neveddel, jelszavaddal vagy regisztrálj! A regisztráció ingyenes. 
 2. 2. Miután beléptél, a fő oldalunkon válaszd ki, hogy melyik programra szeretnél jönni és ott nyomj rá a Jelentkezem gombra. 
 3. Fontos információ: ez a program garanciás programként nem váltható be.
 4. 3. Ha nem vagy belépve az oldalra és úgy nyomsz a jelentkezem gombra, automatikusan a bejelentkezési felület jön fel.
 5. 4. A jelentkezés beküldését követően, szervezőink küldenek neked egy e-mailt, a megadott e-mail címedre, ami egyben a visszaigazolásunk is.
 6. 5. A visszaigazoló e-mail után kell a részvételi díjat befizetni, ami lehet átutalás, banki készpénzbefizetés vagy postai befizetés. 
 7. 6. Számlaszámemilben küldjük (A számlázási címet és a program dátumát tüntesd fel a befizetésnél.)
  7. A befizetésedről kapsz egy visszaigazoló e-mailt majd, ill. a program előtt 1-2 nappal küldünk egy emlékeztető levelet a program részleteiről.
 8. 8. Ha közbejönne valami, a programról az adatlapodon tudod törölni magad vagy tájékoztass minket e-mailben a randimaskepp@gmail.com címen.
 9. 9. Ha befizettél a programra és azt 48 órával a program előtt mondod le, akkor a befizetés átvezethető egy másik programra vagy kérheted a visszautalást is.
 10. 10. A befizetésekről számlát állítunk ki, melyet csak akkor küldünk el neked postán is, ha ezt kéred tőlünk e-mailben (randimaskepp@gmail.com).

SÚGÓ
REGISZTRÁLOK