Borkóstoló randi

Borkóstoló Randi - Borban a Társaság

A borkóstoló randi kiváló alkalom, hogy olyan szórakozást válassz magadnak péntek vagy szombat estére, ahol hozzád hasonló társkeresőkkel ismerkedhetsz meg és tölthetsz a társaságukban egy estét. A borkóstoló randi 3 órás program, ami alatt az egész csapatot végig látod, együtt beszélgetünk, szórakozunk és ismerkedünk, egymással és persze a borokkal is.  

A borról úgy tartják, hogy búűző és vidámító társa az embernek, közösségformáló, elgondolkodtató, helyenként filozófikus ital. A borhoz kapcsolódó életérzés gyorsan megnyitja a csapatot, nincs feszengés, csak szórakozás és ismerkedés. 

A borkóstoló randit egy olyan belvárosi pincében tartjuk, ahol nem fognak mások zavarni, családias hangulatban, csak magunk leszünk. A létszám minimum 10 fő, maximum 24 fő. A játékvezető és sommelier nagy odafigyeléssel válogatja össze a borsort, minden alkalommal újat és újat, teret adva a fehér, rozé és vörös minőségi boroknak és sajtfalatkás borkorcsolya tálnak.

Szezonális változatok

1. fröccskóstoló randi (nyáron fröccsöket keverünk a jó borokból, és a fröccstípusokban is járatosak leszünk)
2. forraltboros randi (decemberben minőségi borokból főzzük a forraltbort is, kétfélét kóstolunk, finom fűszerekkel bolondítjuk meg, hangolódunk az adventre is, így mézeskaláccsal, egyéb fincsiséggel párosítjuk a forraltborokat)
3. forrócsokizó randi 
(téli időszakban igazi csokiból kóstolhatunk ínyencségeket a mogyoróstól, a csilisen és békebeli fehér csokin keresztül, akár mézeskalács ízesítésűig) 


Mi fog történni?

Terített asztalokkal várunk titeket 18.45-től, a randi 19 órakor kezdődik. Minden alkalom egy rövid bemutatkozó játékkal és persze a pohár megtöltésével, ill. az első bor bemutatásával kezdődik, így könnyen áthidalható az első pár perc, amikor még nem ismeritek egymást.

Az este során 4 féle bort kóstolunk és pogácsát, sajtot falatozunk hozzá. Az ismerkedést és a kóstolást a randi játékmester és sommelier vezeti. Az ismerkedésre nem kell készülnöd, játékmesterünk érdekes, humoros játékokkal, témákkal fogja a csapatot összehozni. Felváltva kóstolunk és játszunk az este során,
a helyedet a borkóstoló alatt többször változtatod, hogy a csapatokat megkeverjük néha.

Nem váltok borszakértőkké, de sokat fogtok nevetni és egy nagyon kellemes estét tölthettek el új társaságban, ami után általában alig akarnak a résztvevők hazamenni:)

Az este végén megjelölheted egy kérdőívben azokat a résztvevőket, akikkel szívesen kapcsolatba lépnél. Kölcsönös jelölés esetén, 48 órán belül kapsz egy levelet tőlünk e-mailben és máris folytatódhat az ismerkedés. Csak kölcsönös jelölés esetén adunk meg elérhetőségeket.

A randi után a regisztrált tagjaink között még lehetőséged van megkeresni a többieket online, mivel az adatlapokon látszik, hogy ki melyik programunkon volt, vagy lesz.

Szervezés

A szervezés során személyes odafigyeléssel biztosítjuk a kor és arány garanciát, ami azt jelenti, hogy a fiúk és lányok aránya, ill. a korosztály is kiegyensúlyozott. A randit minimum 5 fiú és 5 lány részvételével tartjuk meg, de a jellemző csoport létszámunk 14-16 fő, ami pont elég nagy ahhoz, hogy jól lehessen ismerkedni és pont elég kicsi ahhoz, hogy mindenkit megismerhess.

Korosztály és arány garanciánkról itt olvashatsz

Az odafigyelő és személyre szóló szervezési munkánkkal hétről hétre olyan csoportokat hozunk össze, akik jól érzik magukat együtt és ahol nagyon sok kölcsönös szimpátia jelölés születik.

10 ok, amiért érdemes eljönnöd

1. Esélyt adsz magadnak, hogy hozzád hasonló nyitott társaságban párt találj magadnak.
2. Személyesen találkozhatsz egy csapat fiúval-lánnyal is és bőven van időd, hogy megismerj mindenkit kicsit jobban, mielőtt belemennél egy szemtől-szembe randiba.
3. A finom borok azonnal jó kedvre derítenek.

4. Nemcsak egy randiról van szó, hanem egy klassz esti programról, 2in1 ismerkedhetsz.
5. Ha nem is jár pártalálással a randi, akkor is biztos, hogy jól fogod magad érezni. 
6. Ezen az estén garantált a jókedv, sok nevetés.
7. A létszám kellően nagy ahhoz, hogy párt találhass és kellően kicsi, hogy mindenkit megismerhess.
8. Nem kell készülnöd ismerkedős kérdésekkel:) A játék megmutatja kivel vagy egy hullámhosszon.
9. A játék közben új oldaladról ismerheted meg magadat.
10. Sokszor nem csak párok, de barátságok is kialakulnak, amire nagyon büszkék vagyunk.

Regisztrálok