Regisztrációs adatlap(*-gal jelölt mezők kötelezőek)

Felhasználó név *:
Felhasználó név *:
Jelszó *: Jelszó * (még egyszer):
Jelszó *:
Jelszó * (még egyszer):
Vezetékneved: Keresztneved:
Vezetékneved:
Keresztneved:
Email címed *: Mobiltelefonod:
Email címed *:
Mobiltelefonod:
Nemed *: Születési dátumod *: Horoszkópod:
Nemed *:
Születési dátumod *:
Horoszkópod:
Érdeklődési nemed *:
Megye*:
Település*:
Akit keresel* (több is választható):
Érdeklődési köröd*:
Képek rólad(Max. 4 db - maximális méret: 1024 x 768 - 1 Mb/kép)
Írj magadról(maximum 500 karakter)
Magasságod:(cm) Súlyod:(kg) Családi állapotod*:
Magasságod:(cm)
Súlyod:(kg)
Családi állapotod*:

Szeretettel köszöntünk a Randimásképp csapata nevében!

A randi-másképp a legjobb választás, ha szeretnél szórakozni, programokra járni és aktívan tölteni a szabad idődet úgy, hogy közben új emberekkel, társkeresőkkel ismerkedsz. A regisztrációdat még aktiválnunk kell, ez rövidesen megtörténik, ezek után tudsz jelentkezni a kiválasztott programra. Szervezőink figyelnek arra is, hogy a választás jó legyen neked az ismerkedés szempontjából, e-mailben fogják visszaigazolni a részleteket (korosztály és arány garanciát vállalunk). Kérdezz bátran tőlünk, ha hezitálsz, a randimaskepp@gmail.com címen szívesen válaszolunk bármely kérdésedre. 

Szeretnénk felhívni a figyelmedet:
A programjaink helyszíne Budapest és Pest megye. A jellemző korosztályunk 28-45 év, az ajánlott korosztályt megtalálod a programok kiírásánál. A regisztráció elsősorban a jelentkezést támogatja, de számos online lehetőséget is kínál. Az online rendszer feltétele minimum 1 programra jelentkezés félévente. Ha nem jelentkeznél fél éven belül, a regisztrációd automatikusan törlődik.
Adatvédelem: A megadott adataid védelmében mindent megteszünk, harmadik félnek nem adjuk át - kivéve, a kölcsönös szimpátia jelöléseket, ahol erre felhatalmazol bennünket a programot záró szimpátia kédőíven-. Személyes adataitadat addig tároljuk, ameddig azok törlését nem kezdeményezed az online felületünkön, az adatalpodon lévő törlés gombbal. Kivétel ez alól, ha félévente 1 programon sem veszel részt, a regisztrációd ez esetben automatilkusan törlődik a rendszerből. Az adatokról mentés nem készül, azok visszavonhatatlanul törlésre kerülnek.
A programjelentkezés adatait maximium 2 évig tároljuk, kivéve, ha azok törlését előbb kéred tőlünk. A  törlést az online felületen kezdeményezheted, az adatalpodon lévő törlés gombbal vagy kérheted az adatbiztonsági felelősünket e-mailben.

Aktuális kedvezmények 

A közös élmény összehoz!