Fókuszban a Randimásképp

A mai internetes zűrzavarban megtalálhatjuk-e életünk párját?

A Fókusz stábja az egyik legnépszerűbb ismerkedési lehetőségnek tartja a Randimásképp programjait, ahol a közös élmény hoz össze. Nézzünk bele! 

 

Bővebben >>

Élet újra a Randimásképpel

Bepillantás egy játékos randiba

Egy hely, ahol feszengés nélkül, játékosan lehet ismerkedni. A TV2 járt nálunk érdeklődve, mert egyetértenek velünk, hogy a közös élmény az, ami igazán összehoz.

Bővebben >>

3 tuti társkereső, amit még nem próbáltál

"Ha úgy érzed, hogy minden lehetőséget kiaknáztál már, ám még mindig magányos vagy, eljött az ideje, hogy valami extrémebb dologgal próbálkozz. Három nem mindennapi társkeresőt mutatunk be" Ide került be a Társasjáték randink is.

Bővebben >>

Nőkorszak

Randin voltam, másképp


Nem vagyok szingli, mégis részt vettem egy randin, másképp. Ez a randi egészen más, mint a megszokott társkeresős találkozások, ez valami különleges, izgalmas és hatásos lehetőség a pártalálásra.


Csak javasolni tudom azoknak, akiknek elegük van az internetes társkeresők meglepetéseiből, akik jó hangulatban, kellemetlen, negatív élmények nélkül szeretnének ismerkedni, hogy nézzenek körül a Randi Másképp háza táján.

http://www.nokorszak.hu/lamur/randin-voltam-maskepp

Bővebben >>

Harmonet

Társkeresés két keréken


A Bringarandi összeköti a kellemest a hasznossal, a kirándulást a társkereséssel. Itt nem dübörög a zene, nem kell feszengeni, egymást túlkiabálni, vagy a névtelenség netes álarca mögé bújva taktikázni.

http://www.harmonet.hu/te_en_szex/63140-tarskereses-ket.kereken:-bringarandi!.html

Bővebben >>

Origo

A virágcsokor helyett a kekeckedés a tuti

Unja, hogy bulikban, üvöltő zene mellett ismerkedjen? Pattanjon kerékpárra, talán pont ön mellett teker majd az Igazi. Prókai Eszter, az origó újságírója, körbenézett a randi lehetőségek között. Interjút adtunk mi is, mint az egyik elérhető legjobb magyarországi randiszervező. Árban, lehetőségekben jó választásnak bizonyul a Randimásképp :)
http://m.origo.hu/itthon/20130619-mit-kinalnak-a-tarskereso-irodak-es-randiszervezo-cegek.html

Bővebben >>

Marie Claire _Kampány a nőkért

Marie Claire 2012-ben is támogatja a magyar nőket, hogy valóra válthassák az álmaikat. Büszkék vagyunk rá, hogy ennyi remek elképzelés megvalósításához, továbbépítéséhez járulhatunk hozzá, a győztes ötletgazdákra pedig azért, mert bátrak, elszántak és lelkesek. És mert szánnak időt, energiát arra, hogy ne csak magukkal, hanem másokkal is törődjenek. A magazin ösztöndíjpályázatának nyertese lett Kálmán Dóra is.

Bővebben >>