Társkereső programok, amire garanciát vállalunk

"Nem tetszik senki" garancia

-        1. Amennyiben a teljesárú programon, amire eljöttél, senkit nem jelölsz meg a randit záró szimpátialapon, egy következő programot ingyen kapsz. Ez lehet játékos program, túra vagy speed-dating. Félárú vagy egyéb kedvezményes programnál nincs garancia lehetőség!
2. Az ingyen program felhasználására 3 hónap áll rendelkezésedre, hosszabbítási lehetőség nincs. Borkóstolóra és bulira nem, de a különféle játékos estékre, a speed-datingre és a túrára is fel tudod az ingyen programot használni.
3. Nyilvántartásunkban vezetjük az ingyen program lehetőséget, ha a következő jelentkezésnél mégsem így kapod a visszaigazolást, emilben jelezd felénk, hogy ez neked most ingyenes.
4. Programlánc kialakítására nincs lehetőség, azaz ha a második, ajándék programon sem tetszik senki, akkor nem lehet újabb ingyen programhoz jutni. A következő befizetett program esetén a "nem tetszik senki" garancia újra érvényesíthető.
5. A „nem tetszik senki” garancia a házibulira nem érvényes: itt ajánlott és jellemző a közvetlen ismerkedés!

Aránygarancia

A fiúk és lányok aránya valamennyi programon kiegyensúlyozott. Az eltérés a fiúk és a lányok létszáma között

- 12-15 fős csapat esetén max 2 fő lehet
- 16-20 fő esetén max 3 fő lehet
- a 50-80 fős házibulikon max 10 fő lehet

Ha valamelyik "nem" jelentkezése elhúz a másiktól, egy ideig csak várólistára fogadjuk a jelentkezésüket és párhuzamosan tájékoztatjuk a regisztrált tagjainkat, hogy hol van épp nagy arányú jelentkezés az ellenkező "nem"-ből. Ha beérték egymást az arányok, akkor tudjuk visszaigazolni a várólistás társkeresőinket. A randikat minimum 5 fiú és 5 lány részvételével tartjuk meg, de a jellemző csoport létszámunk 15-20 fő, ami pont elég nagy ahhoz, hogy jól lehessen ismerkedni és pont elég kicsi ahhoz, hogy mindenkit megismerhess.

Ha az arány vagy a létszám nem jól alakul, inkább a halasztás vagy lemondás mellett döntünk, amit a jelentkezőkkel e-mailben és telefonon is egyeztetünk. Amennyiben erre már nincs lehetőség, vagy a programon derül ki, hogy sok a hiányzó, a résztvevők kompenzációt kapnak, ami egy következő ingyen programot jelent.

Korosztálygarancia 

Az odafigyelő és személyre szóló szervezési munkánkkal hétről hétre olyan csoportokat hozunk össze, akik jól érzik magukat együtt és ahol nagyon sok kölcsönös szimpátia jelölés születik. Nincsenek merev szabályok a szervezési munkánkban, legfőbb célunk, hogy valós ismerkedési alapot nyújtsunk és mindenki a lehető legjobban érezze magát a randi programokon.

A társválasztást sok tényező befolyásolja a korosztályon kívül, pl. a családi állapot, van-e már gyereke vagy sem, szeretne még gyereket vagy inkább nem stb.... Ezen körülményeket legalább olyan fontosnak tartjuk, mint a korosztályt és ezek a szempontok sokszor alakíthatják úgy a párválasztást, hogy nem feltétlen a velünk egyidős korúban találjuk meg társunkat. Ezért nem tartjuk indokoltnak, hogy minden esetben korlátozzuk programok korosztályát.

A korosztálygarancia azt jelenti, hogy amennyiben mi szervezők úgy látjuk, hogy valaki kilóg a jelentkező csapatból a korosztályával, mi jelezzük neki ezt a visszaigazolásunknál és kérésére figyeljük a jelentkezéseket az ő szempontjából, hogy van-e változás a csapat összetételében. Ezekkel az információkkal könnyebben tud dönteni a jelentkező, hogy érdemes-e jönnie a programra, senki nem kerül váratlan és esetleg kellemetlen meglepetés helyzetbe. Kérjük, hogy írj nekünk, ha kifejezett ezirányú kérésed van, mert alapvetően a kiírt korosztályban érkező jelentkezéseket nem "vizsgáljuk felül", úgy tekintjük, hogy te is olyan korú résztvevőkre számítasz.

Mit jelent ez a gyakorlatban? 

A program kiírásoknál, a főoldalon csak ajánlást teszünk a korosztályra a tapasztalatok alapján. A korosztály a beérkező jelentkezések alapján alakul általában, megközelítőleg azért abban a sávban mozog, amit ajánlásként kiírunk, de nincs szigorú korlátozás, ha valaki az alsó vagy felső határ környékén van. A jelentkezéseket manuálisan kezeljük, így a beérkező kérdésekre is mindig válaszolunk egy iránymutató válasszal.

Eltérhet a csapat átlagos korosztálya például attól, amit kiírtunk, mert a korosztályt a jelentkezések máshogy alakítják. Elképzelhető, hogy szűkebb korosztyált szeretnél, ez viszont nem valósítható meg: nagyon sok az átfedés, a szűkítéssel csak ellehetetlenítenénk a programot. Ezért 8 év tapasztalatával azt kell mondanunk, hogy sajnos nem tudunk szűkebb sávokat kiírni.

Ránk bízhatod magadat, figyelembe vesszük az esetleges egyedi kéréseket és biztosan szólunk, ha kérdéses nekünk, hogy jó-e neked a választott program. Elfogadjuk azt is, ha ennek ellenére szeretnél jönni és javaslatot is teszünk szívesen (kérésre), hogy hova érdemes jönnöd.  

A garancia beváltása

Előfordulhat, hogy bármilyen alaposan és odaadódóan szervezzük a programokat, valamiért - rajtunk kívül álló okok miatt- az arány felborul és már nem tudunk változtatni rajta (pl. megbetegedések, visszamondások, esős időjárás....). Ilyenkor a többségben lévőket (fiúk vagy lányok) azzal kompenzáljuk, hogy a ingyen jöhetnek a következő választott programra a befizetésük összegéig. 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
REGISZTRÁCIÓ