Online társkereső

Online felületünk lehetőségei

A Randimásképp az a hely, ahol a társadat a közös érdeklődés, közös élmények alapján találod meg. Velünk nem csak Társra lelsz, de új társaságot, élményeket, barátokat is könnyen szerezhetsz. Az oldalunkra regisztrálva élvezheted az online társkeresés lehetőségeit is, de szeretnénk hangsúlyozni, hogy nálunk ez csak kiegészítő szolgáltatás, hogy segítsünk Téged a kapcsolatok kialakításában a programjaink előtt vagy után.


A regisztráció ingyenes

Nem kérdezzük meg a hajad vagy szemed színét, dohányzási szokásaid, iskolai végzettségedet stb.... De fontosnak tartjuk például, hogy az  érdeklődési körödet megadd, mert a tapasztalataink szerint  ez a párkapcsolatoknak egy fontos alapja.

Tudsz keresni a regisztráltak között és levelezhetsz is velük rövid üzenetek formájában.

A fénykép és bemutatkozó szöveg feltöltését kiemelten ajánljuk, mert a kapcsolat kezdeményezés megtöbbszöröződik. Az adatlapodat bármikor módosíthatod.


A regisztráció kizárólag moderálás, ellenőrzés után kerül nyilvánosságra.  A regisztráció elutasítására sor kerülhet, ha sérti a közérdeket,  a fotók, szövegek nem felelnek meg az internetes szabályoknak vagy  nem valós tartalmú a regisztráció - (már amennyire ez kiderülhet, a robotokat mindenesetre kiszűrjük).

A regisztrációt nem használjuk arra, hogy fényképes partnerajánlókat küldjünk,  de tájékoztatást küldünk arról, hogy az egyes programokra  hány hely van még, mire érdemes jelentkezned és milyen  bulikat szervezünk aktuálisan.

A szimpatikus tagoknak Meghívót tudsz küldeni az egyes randi programjainkra.  Ki ne örülne annak, hogy érdeklődsz utána és szívesen mennél vele közösen túrázni, játszani vagy borozni? A meghívás még nem jelent kötelezettséget, csakhogy szívesen megismernéd őt. Kikerülheted a „hova menjünk", „ki fizessen" kérdéseket és az első találkozás buktatóit.


A saját „nem"-ed adatlapjait is láthatod, teret adunk a barátságok kialakításának. Akkor lehet ez érdekes neked, ha egy randi programunk után szeretnéd valakivel felvenni a kapcsolatot, mert jófej volt. Alakult már nálunk női focicsapat is például:)

A randi után megkeresheted azt, akivel együtt voltál egy programon, mert az adatlapokon látszik, hogy ki-melyiken vett részt. Így, ha nem volt kölcsönös jelölésetek, de utólag szeretnéd felvenni vele a kapcsolatot, akkor az online felületen böngészhetsz, hogy megtalálod-e. 


Ha valamiben elakadtál, írj nekünk nyugodtan (randimaskepp@gmail.com), személyes odafigyeléssel válaszolunk minden kérdésre.


REGISZTRÁCIÓ
RANDI ÁTTEKINTŐ


Randi, Randik, Randi programok, Társkereső, Kerékpározás, 1 napos túra, Randi helyszínek, randivonal, randi helyek budapest, randi programok budapest, randi helyek, randi tippek budapesten, társkereső budapesten, Randi, Randik, Randi programok, Társkereső, Kerékpározás, 1 napos túra, Randi helyszínek, randivonal, randi helyek budapest, randi programok budapest, randi helyek, randi tippek budapesten, társkereső budapesten, Randi, Randik, Randi programok, Társkereső, Kerékpározás, 1 napos túra, Randi helyszínek, randivonal, randi helyek budapest, randi programok budapest, randi helyek, randi tippek budapesten, társkereső budapesten, Randi, Randik, Randi programok, Társkereső, Kerékpározás, 1 napos túra, Randi helyszínek, randivonal, randi helyek budapest, randi programok budapest, randi helyek, randi tippek budapesten, társkereső budapesten, Randi, Randik, Randi programok, Társkereső, Kerékpározás, 1 napos túra, Randi helyszínek, randivonal, randi helyek budapest, randi programok budapest, randi helyek, randi tippek budapesten, társkereső budapesten,