Ajándék Kupon

Ajándékozz Randit 

Ha van olyan ismerősöd, barátod, rokonod, munkatársad... aki társat keres- ajándékozz Neki Randikupont! Eredeti, ötletes és személyreszóló ajándék, hogy egy olyan programot adsz, ahol a szórakozás és a pártalálás a cél. 

Hisszük, hogy a személyes találkozások megnyitják a randizókat, a feszengés nélküli játszás, egy szabadban töltött közös nap vagy éppen borozás kötetlenné és természetessé teszi az ismerkedést. Itt nem kell sablonos kérdésekkel készülni, fotókat nézegetni, a programokat a játékmestereink vezetik úgy, hogy a változatos játékokon keresztül ismerje meg egymást a 10-20 fős randizó csapat, ahol a szervezés során kiemelt figyelmet kap a személyes törődés és a kiegyensúlyozott fiú-lány arány biztosítása.


A Kupon vásárlásának menete

- írj nekünk egy e-mailt a randimaskepp@gmail-com-ra, ami tartalmazza:

1. A kupon összegének keretét:. Játékos randik részvételi díja 5000 Ft, a túráké 5000, a Házibulié és Borkóstolóé 7000 Ft. A kedvezményeink közül esetleg érdemes figyelembe venni, hogy 2 programra jelentkezés esetén a második félárú, tehát 2 játékos program vagy egy játék és egy túra 7500 és így tovább. A dátumokat nem kell előre kiválasztani, a kupon 6 hónapig érvényes, ez alatt a megajándékozott arra jelentkezik, amit kiválasztott magának. A kedvezményekről bővebben itt olvashatsz.
2. A kedvezményezett nevét és életkorát is írd meg légyszíves, így tartjuk nyilván a kuponokat vagy írjuk be egyből az ismerősödet a programra.
3. A számlázási névre és címre lesz még szükségünk, hogy a kötelező adminisztrációnak eleget tegyünk.

Válasz e-mailünkben megírjuk az átutaláshoz szükséges adatokat és főbb tudnivalókat. Az összeg beérkezését követően küldjük a kupont és a számlát is elektronikusan.


- A kupon színes, nyomdailag vagy házilag nyomtatható formátumban kerül küldésre. (Javasolt méret a 10x15-ös fénykép nagyság, de a design lehetővé teszi más méret választását.)
-
A kupon formája úgy lett kialakítva, hogy a tartalmába bele tudsz írni, így a nevet és a saját kis köszöntőt, szöveget, aláírást a kuponformánkba bele tudod illleszteni.
- A kupon felhasználására fél évig van lehetőség, nem muszáj neked kiválasztanod a dátumot és programot, válasszon az ismerősöd szabadon, a www.randimaskepp.hu főoldalon közzétett progrmjainkból.  

A programjaink azért különlegesek, mert az ismerkedés mellett vidám időtöltést is jelentenek, ahol új társaság, szórakoztató játékok és egy valódi élmény várja a randizókat.


FÓKUSZBAN A RANDIMÁSKÉPP IS (TV felvétel)