Klasszikus Társasjáték randi

Társasjáték randi, a Társas játék

Közkívánatra a társasjátékok dobozát is kinyitjuk. A társasjáték egy közkedvelt időtöltés, mi pedig rászabtuk az ismerkedésre, társkeresésre. Társasjátéknak az asszociációs, beszélgetős játékok közül választottunk, több játékot is játszva az este során. Kíváncsiság, érdeklődés, nyitottság és sok-sok nevetés vár nálunk, ahova nem ciki egyedül jönni és nem kell tartani a neked szegezett sablonos kérdésektől sem.

2 órán keresztül látod együtt a csapatot, van időd megismerni a másikat, aki elsőre idegennek tűnik, az a program végére ismerősöd lesz. Ki fog derülni az is, hogy az elsőre ismeretlen arcok mögött mi rejlik, humor, huncutság, jófejség, udvariasság, intelligencia, bevállalóság stb....   Ezek azok a tulajdonságok, amiket nagyon lehet szeretni, de bizony egy fényképről még nem derülnek ki. Ebben a körben te is benne vagy, ha eljössz, megismernek, megkedvelnek, nem a hajad színe miatt, hanem azért, aki vagy. Az igazi kapcsolatok így születnek. Játékmesterünk vezeti az estét, aki az ülésrendről és a világos játékszabályokról is gondoskodik.

Ha épp nem talász rá a nagy Ő-re az este során, akkor is egy jó emlék és élmény, egy új társaság és egy kötetlen játék vár rád. Biztosan eljön az a nap is, amikor a párodat egy közös játék hozza el neked.

Milyen játékok lesznek?

A játék keretét a hagyományos táblás játékok adják. Olyan játékokat választottunk, amelyek nem húzódnak el, nem kell a végére hosszan várni és lehet közben beszélgetni, megismerni egymást, nem kell hosszan gondolkozni egy-egy lépés előtt. Kisebb csoportokba rendeződve játszunk a többféle társassal úgy, hogy a társas típusokat és a csapat beosztást is többször megkeverjük az este során. Így többféle játékkal fogsz játszani és lehetőség szerint valamennyi fiúval/vagy lánnyal leszel közös játékban. Játékaink például: Tabu, Dixit, Concept, Sztorikockák.

Mi történik egy játékos randin?               

A randi 19 órától kezdődik a budapesti központunkban, nagyon jó közlekedéssel és számos más szórakozóhely közelében (ha épp nem hazafele indulnál a randi végén).

létszám minimum 10 fő maximum 20 fő, a szervezés során nagy figyelmet fordítunk rá, hogy a létszámban a fiúk lányok aránya és a korosztály kiegyensúlyozott legyen. Előfordulhat, hogy emiatt egy megerősítésért sms-ben is keresünk a program előtti napon, hogy megerősítsd a részvételedet.  

Öltözéknek kényelmes, mégis egy első randinak megfelelő ruhát javasolunk.

Minden alkalom egy bemutatkozó játékkal kezdődik, így a legnehezebbnek mondható első pár perc is már általában nevetgéléssel, viccelődéssel telik. A termünkben asztalok körül foglalunk helyet, ahová az első körben ültetési rend alapján kell megkeresni a székedet. Az ültetésre azért van szükség, hogy már az elején minden asztalnál megfelelő fiú-lány arány legyen, az egyes körökben változtatjuk a helyeket és az asztaltársaságokat, hogy mindenkivel legyen közös játékod.

Az este végén kérdőívben megkérdezzük, hogy ki vagy kik azok, akiket szimpatikusnak találsz, és szívesen randiznál velük privátban is. A kérdőívek eredményét 48 órán belül visszajelezzük e-mailben. Kölcsönös jelölés esetén az elérhetőségeket is megküldjük és máris folytatódhat az ismerkedés.           

A randi után a regisztrált tagjaink között még lehetőséged van megkeresni a többieket, mivel online jelentkezés esetén, az adatlapokon látszik, hogy ki melyik programunkon volt, vagy lesz.

Szervezés

A szervezés során személyes odafigyeléssel biztosítjuk a kor és arány garanciát, ami azt jelenti, hogy a fiúk és lányok aránya, ill. a korosztály is kiegyensúlyozott. Az eltérés a fiúk és a lányok létszáma között max 2 fő lehet. A randit minimum 5 fiú és 5 lány részvételével tartjuk meg, de a jellemző csoport létszámunk 12-16 fő, ami pont elég nagy ahhoz, hogy jól lehessen ismerkedni és pont elég kicsi ahhoz, hogy mindenkit megismerhess. Ha az arány vagy a létszám nem jól alakul, inkább a halasztás vagy lemondás mellett döntünk, amit a jelentkezőkkel e-mailben és telefonon is egyeztetünk. A szervezés során az egyedi kéréseket is figyelembe vesszük. 

Korosztály és arány garanciánkról itt olvashatsz

10 ok, amiért érdemes eljönnöd

  1. 1. Esélyt adsz magadnak, hogy új embereket, társaságot ismerj meg.           
  2. 2. Személyesen találkozhatsz több fiúval-lánnyal is, így nem kell fényképek alapján döntened, hogy belemész-e egy szemtől-szembe randiba.        
  3. 3. Ez egy olyan hely, ahova nem ciki egyedül menni, mert mindenki egyedül érkezik.  
  4. 4. A játékok nagyon érdekesek és itt biztosan lesz társaságod egy kis társasjátékozásra.
  5. 5. Nemcsak ismerkedési lehetőségről van szó, hanem egy klassz esti programról.    
  6. 6. Ha nem is jár pártalálással a randi, akkor is biztos, hogy jól fogod magad érezni.   
  7. 7. Ezen az estén garantált a jókedv, sokat fogsz nevetni.         
  8. 8. A létszám kellően nagy ahhoz, hogy párt találhass és kellően kicsi, hogy mindenkit megismerhess.
  9. 9. A játék közben új oldaladról ismerheted meg magadat, önismeretnek sem rossz lehetőség:).
  10. 10. Miért maradnál otthon?        


Regisztrálok