A regisztrációról

A regisztrációról

Regisztrálni a fő oldalon található regisztrációs lap kitöltésével és beküldésével tudsz ingyenesen.Az oldalunkra regisztrálva egy közösség tagja lehetsz, számos lehetőséged lesz arra, hogy a neked tetsző, szimpatikus program résztvevőkkel kapcsolatba tudj lépni.   

Nem célunk erősíteni az arctalan, netes levelezgetést. A regisztráció arra szolgál, hogy a személyes randik előtt és után tájékozódhass arról, kik jönnek vagy kik voltak ott, és így kapcsolatba léphetsz velük. Valós emberekkel, valós történetekkel találkozol nálunk, ami újraszínezi a napjaidat és nagy valószínűséggel rátalálsz a „nagy Ő"-re

Nem kérdezzük meg a hajad vagy szemed színét, dohányzási szokásaid, iskolai végzettségedet stb.... A tapasztalatok szerint a randik típusa, közel homogén csapatot eredményez a beállítottság, hozzáállás, humor, nyitottság tekintetében. Ami pedig a külsőt illeti, azt valljuk, hogy nem az a fontos, hogy ki milyen, hanem, hogy hogyan érezzük magunkat a társaságában. Így jönnek létre a valódi kapcsolatok. Előfordulhat, hogy olyan ember lesz a társad, akire korábban nem is gondoltál volna, de megismerted és többé nem akarod elereszteni.

A regisztrációt nem használjuk arra, hogy fényképes partnerajánlókat küldjünk, de tájékoztatást küldünk arról, hogy az egyes programokra hány hely van még, mire jelentkezhettek a következő héten/hónapban és milyen bulikat szervezünk aktuálisan. Hírlevelünkben az érdekességekre, hírekre és programajánlókra helyezzük a hangsúlyt, nem akarunk majd átváltoztatni vagy párkapcsolati tanácsokkal ellátni. Hisszük, hogy úgy vagytok jók, ahogy vagytok!

A regisztráció kizárólag moderálás, ellenőrzés után kerül nyilvánosságra. A regisztráció elutasítására sor kerülhet, ha sérti a közérdeket, a fotók, szövegek nem felelnek meg a Randi-másképp küldetésében meghatározottaknak. Célunk az is, hogy a regisztrált tagjainkat ismerjük személyesen a programokon való részvételen keresztül, így biztosítjuk a valós adatokat, valós értékeket, valós képeket és azt, amire a mai világban szükség van, az őszinteséget és élményeket.

A programokra jelentkezés feltétele a regisztráció.

Funkciók

  1. - Saját profil, adatlap létrehozása (A főbb adatok mellett fénykép, bemutatkozás, programjelentkezések és a postafiókod látszódik)
  2. - Keresés a tagok között különböző szempontok alapján (életkor, nem, érdeklődési kör, regisztráció időpontja)
  3. - Tagok adatlapjának megtekintése (az is, hogy melyik programra jelentkeztek)
  4. - Levelet tudsz küldeni és fogadni
  5. - Meghívót tudsz küldeni és fogadni az aktuális programjainkra
  6. - Adatlap módosítása, aktualizálása
  7. - Első kézből hallasz majd a programjelentkezések arányairól, szabad helyekről
  8. - Elsőként veheted igénybe az akciókat, új randi lehetőségeket
  9. - Ha neked való programot írunk ki, akár közvetlenül is szólunk, hogy "na most gyere":)
  10. - Nagyobb rendezvényeinkre is hivatalos leszel (pl: farsang, évzáró buli, szüretibál)

A további szabályokat (amiket a regisztrációkor el is kell fogadnod), a honlap alján található menüsor ÁSZF pontjában olvashatod.

Próbáld ki ingyenesen Portálunkat és jelentkezz bátran a programjainkra!

Regisztráció
Hírlevél feliratkozás
Randi-programok

Image courtesy of Master isolated images at FreeDigitalPhotos.net