Kedvezmény

Válaszd ki, melyik kedvezményt szeretnéd felhasználni!

1. Ajándék belépő a Házibuli randira
Akkor jár neked, ha nem csak a bulikra jössz, hanem a kisebb léttszámú játékos, túrás, borozós stb... ismerkedős estéken is résztveszel legalább egyszer a két buli közötti időszakban.
Kb. 6 hetente vannak Házibulik.

Ha két házibuli randi között részt veszel egy randi programon, akkor automatikusan kapsz tőlünk +1 belépőt a következő Házibuli randira. A kötetlen, nagy létszámú, táncos-játékos ismerkedős este Budapest leghosszabb ismerkedős partija lett, ami egyre népszerűbb a társkeresők körében. A kedvezmény tehát azt jelenti, hogy a buliba ketten jöhettek egy részvételi díjért, ha voltál nálunk az adott időszakban ismerkedni. 

Egy-két játékszabály:
- Ha több programon is voltál nálunk, akkor is csak 1 fő jöhet veled a buliba.
- A +1 főt időben kell nekünk jelezned, hogy a létszámban tudjunk vele kalkulálni. Ha elfogynak a helyek mire jelzed a vendéged nevét és adatait, akkor sajnos ő már csak várólistára kerülhet. (E-mailt kell nekünk írni a randimaskepp@gmail.com címre, amiben megadod a nevét, e-mail címét, telefonszámát és életkorát.)

A Házibuli randiról bővebben

2. Félárú belépő bármelyik ismerkedős programra
Nincs időkorlát, csak jelentkezz egyszerre két programra.

Válassz egyszerre két programot és időrendben a másodikat féláron kapod. A kedvezmény igénybvevételének egyetlen feltétele, hogy mindkét jelentkezésed beérkezzen hozzánk. Jelentkezni online vagy e-mailben is tudsz. A választott két program bármelyik lehet, ami az aktuális programok között szerepel a honlapon. A kedvezményt a jelentkezés-visszaigazoló e-mailünkben erősítjük meg.


3. Együttes jelentkezés - 500 Ft/fő
Nincs időkorlát. E-mailben jelezd nekünk kivel jössz együtt a programra.

Ha együtt jössz egy ismerősöddel a programjainkra, akkor mindketten 500 Ft kedvezményben részesültök. Az együttes jelentkezést e-mailben írd meg nekünk, hogy a kedvezményes csomagba be tudjunk vezetni titeket. E-mail címünk: randimaskepp@gmail.com

Az aktuális kedvezményekről a facebook-on, hírlevelünkben, ill. regisztrált tagoknak e-mailben tájékoztatást küldünk rendszeresen.

Image courtesy of Master isolated images at FreeDigitalPhotos.net