Kölcsönös jelölés

Tetszés jelölések

A randi programjaink fontos eleme az ismerkedés. Bár mindig remek a hangulat és a programból adódóan egy jó kis szórakozásban van részük a randizóknak, nem szabad elfelejteni, hogy a cél és a közös pont az ismerkedés. Programjainkban egyedülálló, hogy a csapatot 3 órán keresztül egyben látod, tehát nem kell elhamarkodottan dönteni, ill. lehetőség van megismerni kicsit egymást, így a belső értékek és személyiség is előkerül, nem csak a külső.

- A program végén egy kérdőívben mindig lehetőséged van megadni azt, hogy kivel folytatnád az ismerkedést szívesen, ill ki az, akinek a telefonszámod a további kapcsolat felvételéhez kiadható. Akár több nevet is megjelölhetsz nyugodtan, ha épp többen tetszenek. (A jelöléseket csak a szervezői csapat látja és tőlünk információ biztosan nem kerül ki.)
- Ha a jelölés kölcsönös, azaz Ő is megjelölt téged és Te is őt, akkor egymás elérhetőségeit megküldjük nektek e-mailben.
- Ha nem kölcsönös egy jelölés, akkor nem adunk ki személyes adatokat.
- Lehetőséged van akár direktben is elérhetőséget cserélni bárkivel, ha a helyzet úgy hozza.

Szeretnénk kiemelni azt, hogy ha tetszik valaki, akkor érdemes azokat a bizonyos jeleket küldeni:) A játékok során bőven van lehetőség egymással beszélni, vagy egymás megoldásai után egy kedves dicsérő szót mondani, vagy helyeselni. Az aktivitás sokat dob azon, hogy a kölcsönösség és a jelöléshez a „bátorság" meglegyen.

- A randit követően az online rendszerünkben lehet még megkeresni utólag, hogy kivel voltál egy programon, mert az adatlapok tartalmazzák ezt az információt is.
- Ha utólag szeretnél valakit beírni, akár e-mailben is küldheted nekünk a nevet a randimaskepp@gmail.com-ra.

Regisztrálok
Hírlevél feliratkozás

Image courtesy of Master isolated images at FreeDigitalPhotos.net