Lemondás

Lemondási feltételek

- Amennyiben a jelentkezésedet a program előtt 48 órával mondod le, akkor van lehetőséged a részvételi díj visszakérésére, amit átutalással teljesítünk. Ebben az esetben lehetőséged van a befizetés görgetésére is, azaz a befizetésedet egy másik programon felhasználhatod. A görgetni egy befizetést max. 3 hónapig tudunk.
- Ha már kicsúsztál a 48 órás lemondásból, de biztos, hogy nem tudsz jönni, akkor a részvétel átruházható veled egyidős és lehetőség szerint azonos nemű ismerős részére. Erről mindenképpen egyeztessünk e-mailben vagy akár telefonon.
- Ha nem sikerül lemondani időben a programot, akkor sajnos az úgy számít, mintha ott lettél volna. (Remélhetőleg ilyenre nem kerül sor.) Indokolt (vis mayor pl. autóbaleset, árvíz, sztrájk) esetben egyénileg egyeztetünk. Ha nem jelensz meg, értelemszerűen akkor sem tudjuk a díjat visszafizetni, vagy áttenni.
- Kérünk, hogy ha jelentkezel egy programra, és mégis közbejön valami, mondd le időben a részvételedet. Ha bármiféle kommunikáció nélkül nem jössz el a programra, többé nem tudjuk elfogadni a jelentkezésedet. Ezt a többi randizónk és a megbízható, eredményes szervezés érdekében szigorúan nyilvántartjuk.


Halasztás

Előfordulhat, hogy úgy alakul, hogy mi halasztjuk a programot. Ebben az esetben írásban és telefonon is egyeztetünk veled.
- Vis Mayor esetén (országos risztású időjárási helyzet, sztrájk, hatósági tiltások stb..) a mi felelősségünk is mentesül, ilyen esetben program halasztásra kerülhet sor. Minden változásról tájékoztatunk (e-mailben, sürgős esetben telefonon).
        

- Halasztásra akkor kerülhet még sor, ha a létszám vagy arány a vállalt minimumot nem érné el vagy az utolsó pillanatban sok visszalépés van. Ilyen esetben legkésőbb a program előtti napon jelentkezünk nálad az összes elérhetősdégeden:)       


Hírlevél feliratkozás
Regisztráció

Image courtesy of Master isolated images at FreeDigitalPhotos.net