Programra jelentkezés

A jelentkezés menete a következő

  1. 1. Ha szeretnél jelentkezni az egyik programunkra, akkor első lépésként regisztrálni kell a honlapunkon. Ha már regisztráltál korábban, akkor nem kell újra végig csinálni, a felhasználó nevedet és kódodat tudod használni a jelentkezéshez. A regisztráció azért is hasznos, mert így sokkal több lehetőséged lesz a kapcsolatépítésre, kedvezményekre és Meghívókat is tudsz küldeni a neked szimpatikus tagoknak.
  2.  
  3. A választható programokat és az időpontokat a fő oldalunkon találod. A meghirdetett programok bővebben gombjára kattintva láthatod a részleteket (helyszín, időpont, leírás, részvételi díj). A program kiírásokat tartalmazó boxokban lévő "jelentkezem" feliratra kell kattintani ahhoz, hogy az online jelentkezési lapunkat be tudd küldeni. 
  4.  
  5. 3. Az online jelentkezési lapra írt adatok titkosak, kizárólag a szervezők látják és csak azt a cél szolgálják (pl. telefonszám), hogy tudjunk veled egyeztetni, ha szükségesnek érezzük. Ezért fontos, hogy valós adatokat adj meg!  
  6.  
  7. 4. A jelentkezési lap beküldése után kapsz tőlünk egy visszaigazolást, hogy a jelentkezésedet megkaptuk. A válasz nem automata, mert minden jelentkezés során vizsgáljuk az aktuális arányokat és korosztályt. Amennyiben a fiúk vagy lányok jelentkezésének aránya eltolódna, akkor ezt is jelezzük (ideiglenesen várólistára kerülsz), bevárjuk az ellenkező nem résztvevőit:) Ha a korosztályban úgy érezzük, hogy másik programot javasolnánk neked, akkor jelentkezünk telefonon egy gyors egyeztetésre. Egyéni odafigyeléssel és tájékoztatással, komoly szervezési munkával biztosítjuk a programok eredményességét.


Regisztrálok
A regisztrációról bővebben

Image courtesy of Master isolated images at FreeDigitalPhotos.net